Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 36. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Onur ve Lale'nin sürekli dışarıdan müdahalelerle problemli geçen aşkını konu edinen No: 309, 36. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Pelinsu yine planlar peşindedir. İşte No: 309 36. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        NO: 309 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ

        Onur’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı projenin lansman hazırlıkları başlamıştır. Lale Onur’a bu konuda destek olur. Bu durum Pelinsu ve Erol’un pek hoşuna gitmez.

        Bu arada Onur ve Lale’nin dadı arayışında olduğunu öğrenen Erol ve Betül bu durumu lehlerine çevirmenin yollarını aramaya başlarlar. Betül’ün aklına dahiyane bir plan gelir hemen bu planı uygulamaya koyarlar.

        REKLAM

        Bu sefer planlarında başarılı olabilecekler midir?

        GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Onur şirketin kuruluş organizasyonunda Lale’ye sözleşmeyi iptal edeceğini söyler. Onur’un bu adımı Lale’nin iyice yumuşamasına ve Onur’u affetmesine sebep olur.

        Yine planları suya düşen Betül ve Pelinsu delirirlerken, tekrar eski mutlu günlerine kavuşan Onur ve Lale sevgililer günü için birbirlerine sürprizler yapmaya karar verirler. Bu arada diğer çiftleri de sevgiler günü heyecanı sarar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ