Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalbimdeki Deniz 21. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Kadrosunda Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik gibi isimlerin yer aldığı Kalbimdeki Deniz'e bu hafta Aydan Şener de dahil oluyor. İşte Kalbimdeki Deniz 21. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        KALBİMDEKİ DENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Mirat Alihan’la buluşacağını düşünerek tarif edilen yere gidip beklerken, çiftlik aşçı Emin’in cinayete kurban gittiği haberiyle sarsılır. Çiftliktekilerin ifadeleri alınırken, randevu yerinde uzun süredir boşa bekleyen ve olayı duyup karakola gelen Mirat, Emin’in cinayet zanlısı olarak tutuklanır.

        Diyar, annesi ve kuzeniyle buluşmanın mutluluğunu yaşarken, Mirat’ın içeri girmesiyle Serdem’le kendi geleceği için de endişe duymaya başlar. Mustafa ve Ece nihayet birbirlerine aşklarını itiraf ederler. Deniz’in çabasıyla suçsuzluğu ispat edilip özgürlüğüne kavuşan Mirat, ona olan duygularını itiraf edecekken Deniz buna engel olur.

        REKLAM

        Şebnem’le yüzleşen Alihan ise ilişkiye bir şans verir ve ona evlenme teklif eder. Nikah işlemleri için başvurmadan önce Deniz ve çocuklarla yüzleşmek üzere İstanbul’a gitmek üzere Şebnem’le vedalaşan Alihan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Çektiği restle Hülya’yı iyice köşeye sıkıştıran ve intikamının hedefindeki Mirat’ı tahrik etmek için Deniz’e özellikle ilgi gösteren Artun, Deniz’le bir gelecek kurabileceğini hayal etmeye başlar. Bu yaklaşım Mirat’ı kıskandırır. Mustafa Ece’nin duygularından emin olamadığı için, aşkını itiraf etmişken geri adım atar.

        Ece Mustafa’ya sürpriz yapmak için annesini araştırırken, Diyar’ı daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Aşçı Emin’in Deniz’den kurtulmak için kurduğu tuzak, Deniz’in hayatını tehlikeye atınca, Mirat deliye döner ve ortalık karışır. Bundan yararlanmak isteyen Artun harekete geçer.

        Bora’nın Kıbrıs’a sürpriz ziyareti büyük bir krize yol açıp Alihan otelden çekip giderken, Mirat Alihan’dan telefonla gelen buluşma talebiyle şaşırır.

        REKLAM

        19. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        İlk kez kuyruğunu başkasına kaptıran Hülya’nın hayatı kabusa döner. Deniz tanık olduğu şeylerden dolayı Diyar’a mesafe koyarken, Mirat Serdem’in çiftlikte kalmasını sağlar. Mustafa ve Ece adım adım aşka düşerlerken, Figen de Ferhat’la giderek daha yakınlaşmaktadır.

        Fikriye’nin bambaşka bir ruh haliyle ve hafızasının bir kısmını kaybederek uyanması, tanıyan herkeste şaşkınlığa yol açar. Nejat ve Mirat arasında paylaşılan sırlarla güven dolu bir dostluğun adımları atılırken, Artun ve Hülya ilişkisi giderek gerilir.

        Kaleyi içten fethetme yolunda adımlar atan Artun’un Deniz’e ilgisini fark eden ve kıskanan Mirat, Deniz’e olan duygularını biraz daha açık etmeye başlar. Artun’un tehditlerinden kurtulabilmek için Artun’u araştırmaya başlayan Hülya, onun aslında sakat olmadığını öğrenir ve rest çeker.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ