Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Bazen Tatlıdır 21. bölüm fragmanında Hayat, Cerrah'ı affedecek mi?

        Star Tv'de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır 21. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Hayat öğretmen gerçekleri öğreniyor. Peki Hayat, Cerrah'ı affedecek mi? Yeni bölümde neler olacak? İşte Hayat Bazen Tatlıdır 21. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar...

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 21. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Başrollerinde Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan'ın yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır 21. bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek:

        REKLAM

        Hayat’ın gerçekleri öğrenmesiyle, Hayat ve Cerrah’ın nikahının seyri değişir! Hayat, gözyaşları içinde nikahtan kaçar. Cerrah büyük sırrı ortaya çıkaranın Koray olduğundan şüphelenir. Şüphelerinde haksız çıkınca sırrı ortaya çıkaran gizemli kişinin peşine düşer! Birtanem, Şerif ile düğününde tango yapmak için dans dersi almayı şart koşar! Ancak dersler sırasına ikisi de bu karardan pişman olur!

        Gözde, Koray ile tiyatro oyunu için prova yaparken Sevda’nın onu kıskanmasından rahatsız olur. Gözde Sevda’nın kıskanmasına son vermek için bir çözüm yolu bulur! Hayat, Çanakkale Şehitleri Anma Günü için 10 B’yi Çanakkale gezisine götürür. Bu geziden çok etkilenen çocuklar, özellikle Hayat Hoca’nın ‘ziyaretten sonra ziyafet’ sözünü yerine getirdiği zaman şaşkına dönerler! Cerrah, Hayat’a kendini affettirmenin yollarını ararken, sonunda bulduğu bir çare ile Hayat’a büyük bir şok yaşatır!

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Koray, abisinin attığı tokatın intikamını almak için evde bulduğu nikah davetiyesinin peşine düşer! Abisinin büyük sırrına ulaşmak için Gözde’nin de yardımına ihtiyacı olur. Koray ve Gözde’yi birlikte gören Sevda, bu durumu yanlış anlar! Şerif ve Birtanem arasında balayı krizi yaşanır! Birtanem’in yurt dışında balayı isteğine Şerif, hiç para ödemeyeceği bir çözüm bulur! Ebru Burak’a yakınlaşma planlarını uygular! Loçko Asya’ya verdiği sözü tutar, bütün okulun önünde ona olan aşkını ilan eder! Bizimkiler bir köy okulu için yardım toplarken ortalık karışır! Hayat ve Cerrah’ın nikah zamanı büyük bir sürpriz yaşanır!...

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Sevda, hastaneye kaldırılır. Herkes endişe içinde Sevda’nın iyi olduğu haberini beklerken, Koray Sevda’ya olan aşkını ilan etmek ister! Cerrah, Sevda’nın başına gelen kazanın Koray’la ilgisi olduğunu öğrenir.Loçko ve Asya, Abidin’e oynadıkları oyunu ummadıkları bir biçimde sona erdirirler. Hayat öğrencilerine şiiri sevdirmenin ilginç bir yolunu bulur. Birtanem’in düğün için Şerif’ten istediği yeni bir fikir, Şerif’i alt üst eder. Hayat ve Cerrah cephesinde her şey yolunda giderken, Koray geçmişe dair Cerrah’ın Hayat’tan sakladığı büyük sırra dair bir ipucu öğrenir.

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Hayat, Cerrah’ın sürprizi karşısında şaşkındır. Bu sırada Burak ve Gözde okulun bodrum katında yaşam mücadelesi veriyordur. Gözde’den haber alınamadığını öğrenen Hayat, deliye döner! Şerif, Birtanem’e evlenme teklifi edeyim derken, soluğu hastanede almıştır. Hastane dönüşü yirmi dört saat sürecek bir işkence onu beklemektedir! Loçko’nun aklına Abidin’in Asya’dan soğuması için bir fikir gelir. Başta planının işleyeceğinden emin olan Loçko, sonradan çok pişman olur! Koray, Sevda ve Ebru’nun yakınlaşmalarını sağlamak isterken Ebru’nun hain planları vardır. Sevda ise Koray’a açılmak isterken, başına geleceklerden habersizdir!

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Hayat, Cerrah’ın evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Gözde ve Koray, Sevda ve Burak’ın yakınlaşması karşısında şoktadır! Gözde Burak’ı terk eder. Koray ise, bu olayla birlikte Sevda’yı kıskandığını ve ona karşı duyguları olduğunu fark eder!

        REKLAM

        Birtanem, Cerrah’ın Hayat’a romantik ve planlı bir evlenme teklifi ettiğini duyunca, Şerif’ten de daha güzel bir evlenme teklifi ister. Şerif, Loçko ve diğerlerinin yardımıyla romantik bir evlenmek teklifi arayışına girerken, başına gelmeyen kalmaz! Hayat, Yeşim ile beraber Cerrah’ın değişip değişmediğini görmek için Cerrah’a oyun oynarlar. Ancak bu oyundan sonra Hayat’ı hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir!

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Gedikli Anadolu lisesi nefesleri tutmuş Hayat Hoca’nın kararını beklerken Cerrah, Hayat’ın peşini bırakmamaya kararlıdır. Şule, Hayat’ın gideceği yönünde haberler duyunca sevinir. Fakat, Cerrah’ın tutumu karşısında hayal kırıklığına uğrayan Şule, başına geleceklerden habersizdir! Kardeşi Sevda’nın karşısına hiç beklemediği bir şekilde çıkar! Şerif ve Birtanem cephesinde düğün hazırlıkları sürerken Birtanem Şerif’in kendisini aldattığından şüphe eder! Burak Gözde’nin internete düşen videosunu görünce Gözde’ye tepkisi sert olur!

        REKLAM

        Burak ve Gözde, Hayat’ın görüşme yasağına karşı ise ilginç bir çözüm bulur! Emoji ve diğerleri Abidin ile Asya’nın arasını yapmak için Loçko’dan yardım ister! Loçko yakın arkadaşı ile sevdiği kız arasında kalır… Koray sevgililer günü için bir parti düzenler ve herkesi davet eder. Bu partide özellikle Burak ve Sevda arasında beklenmedik olaylar olacaktır!

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Hayat, Gözde’yi almak için Cerrah ile beraber bara gider. Fakat Gözde barda yoktur! Burak da nerde olduğunu bilmiyordur. Hayat ve Cerrah, hemen polise haber verir. Burak ise, Gözde’yi Koray’ın kaçırdığından şüphe edip Koray’ın evini basar! Sevda, kardeşi olduğunu öğrenince önce büyük bir öfkeye kapılır. Bir süre sonra ise kardeşini bulmaya karar verir! Hayat, Gözde ile ilgili bir gerçeği öğrenince şok olur! Okuldan ayrılmaya ve İzmir’e yerleşmeye karar verir! Birtanem ve öğrenciler başta olmak üzere herkes Hayat’ın kararını değiştirmek için uğraşır. Şule, Cerrah’ın Hayat’tan uzaklaşması için Cerrah ve Hayat ile ilgili bildiği büyük sır ile Cerrah’ı tehdit eder. Cerrah ise Hayat’ın kararıyla yıkılmıştır.

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Koray, Sevda, Burak ve Gözde Kartepe’de kaybolur. Hayat ve Cerrah otelden ayrılmak üzereyken dağda kaybolan gençlerin kardeşleri olduğunu anlayınca şok olurlar! Hayat, endişe ve sinirle Gözde’nin peşine düşer. Cerrah da Hayat’ı yalnız bırakmaz. Bu sırada Burak ve Koray kızlardan ayrılıp yardım çağırmaya giderler. Uzun süre haber gelmeyince Sevda ve Gözde birlikte, Burak ve Koray’ı aramaya başlarlar. Sonunda bir klübede bir araya gelen dörtlü arasında her zamankinden farklı olarak bir işbirliği ve dostluk yaşanır! Hayat ve Cerrah onlara ulaştığında ise ortalık karışır! Okula döndükleri zaman Gözde, Burak ile ilişkisini, Sevda, da Koray ile olan sevgililiğini tüm sınıfın önünde ilan eder! Sevda ve Koray’ın sahte aşk oyunundan kimsenin haberi yoktur.

        Koray yeni bir planla sınıftakileri dostluk partisi için evine davet eder! Hayat, Gözde’nin kopya çekmesinin şokunu atlatamadan ona yalan söyleyip evden kaçmasına çok kızar. Fakat Gözde de ablasının yalan söyleyerek Kartepe’ye geldiğini fark edince abla kardeş arasında ipler gerilir. Zeynep’in sesini beğenen prodüktör, üvey anne Necla’ya ulaşır. Paranın kokusunu alan Necla, yeniden gönlünü almak ve eve döndürmek için Zeynep’in peşine düşer! Loçko ve Asya arkadaşlarına, ikisinin de birbirlerine numaradan ilgi gösterdiklerini söyleseler de ateş bacayı çoktan sarmıştır! Gözde, Burak’la abasından gizli olarak bir gece klübüne giderken, başına geleceklerden habersizdir!

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Hayat, Cahit’in intikamı karşısında yıkıldığı bir anda Cerrah’ı yanında bulur. Cerrah, Hayat’tan gizli olarak Cahit’le hesaplaşacaktır! Loçko ve diğerleri kopya olayında önceden ispiyonlandıkları için yakalandıkları sonucuna varırlar. Şimdi hedefleri onları kimin ispiyonladığını bulmaktır! Bunun için planlı olarak Loçko Asya’ya, Emoji de Tarhan’a yaklaşır. Bu arada Şerif, kopya krizini fırsata çevirmenin derdindedir. Birtanem’i okul dışında çocuklara etüd dersi vermeye ikna eder. Karşılığında her öğrenciden gizlice para alacaktır. Ücret almadan ders vermeyi kabul eden Birtanem, bizimkiler sayesinde Şerif’in asıl niyetini öğrenince işler karışır!

        Emoji internette tanıştığı gençle sohbet etmeye devam ederken, kendisini bekleyen sürprizden habersizdir! Burak Gözde’yle Kartepe’de bir hafta sonu geçirmeyi teklif eder. Bu teklife önceleri sıcak bakmayan Gözde, Hayat’ın artan baskısına inat evet der. Bunu öğrenen Koray da Sevda’yla beraber aynı otele gider! Burak ve Gözde, karşılarında Koray ve Sevda’yı görünce şok olur! Ancak asıl büyük şoku ertesi gün yaşayacaklardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ