Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Dünya Güzellerim'in en komik sahneleri!

        SHOW TV'de yayınlanan ve zengin kadrosuyla evlere neşe katan Dünya Güzellerim programı, yayınlanan iki bölümüyle izleyicinin beğenisini kazandı. İşte Dünya Güzellerim'in en komik sahneleri...

        BANU ALKAN'IN ERİMEYEN HAYAT HÜCRELERİ

        Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasında geçen "kilo" sohbeti, ortamı gerdi. Yaşanan küçük tartışmanın ardından Bülent Ersoy, oturdukları masadan kalktı.

        BÜLENT ERSOY'UN HIRSIZ MAYMUNLA İMTİHANI

        Diva Bülent Ersoy, sokakta yürürken yanına yaklaşan bir "hırsız maymun"a cüzdanını kaptırdı. Bülent Ersoy, hırsız maymunun cüzdanını çalmasıyla birlikte telaşa kapıldı. Ardından polis çağırıldı.

        REKLAM

        HİNDİSTAN'DA BÜLENT ERSOY'U YILAN SOKTU!

        Banu Alkan'la yaşadığı tartışmanın üzerine bulundukları ortamdan ayrılan Bülent Ersoy'u yeşillik alanda yılan soktu. Banu Alkan'la yaşadığı tartışmayla ilgili söylenen Bülent Ersoy, bir ağaç altına oturdu. Oturduğu yerde kendisini yılan soktu ve ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

        FAİK ÖZTÜRK'TEN "ÇİĞKÖFTE" JESTİ

        Kaldıkları otel odasına sürpriz bir ziyaret yapan Faik Öztürk, otel odasında elleriyle çiğköfte yoğurdu!

        BÜLENT ERSOY'UN BİNDİĞİ "TUK TUK" KAZA YAPTI!

        "Tuk Tuk" adlı araçla gezinti yapan Bülent Ersoy'un aracına, Burcu Esmersoy'un yanına gittiği esnada bir başka araç çarptı.

        DÜNYA GÜZELLERİM, HİNDİSTAN'DA KAYBOLDU!

        Hindistan'da bulunan Dünya Güzellerim, Hindistan'da bir pazar yerinde gezdiği esnada kayboldu! Banu Alkan ve Safiye Soyman'ı arayan Burcu Esmersoy ile zor anlar yaşadı.

        REKLAM

        DÜNYA GÜZELLERİM'DEN "ANKARA'NIN BAĞLARI" PERFORMANSI

        Hint dansı öğrenmek için gittikleri dans kursunda Burcu Esmersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman "Ankara'nın Bağları" parçası eşliğinde oyun havası oynadı.

        "BEN PALAMUT, SEN TORİK!"

        Yemek yemek için restorana giden Dünya Güzellerim'den Burcu Esmersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, yemek esnasında eğlenceli anlar yaşadı. Burcu Esmersoy, yapılan esprilerle gülme krizine girdi.

        SAFİYE SOYMAN, İNGİLİZCESİNİ KONUŞTURDU

        Otel odasına içecek istemek için telefon ile oda servisini arayan Safiye Soyman, İngilizcesini konuşturdu. Safiye Soyman'ın yanında bulunan Bülent Ersoy ise kahkahaya boğuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ