Mahsun Kırmızıgül: Lavin'im 3 yaşına giriyor
Yapımcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül kızı Lavin'in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir notla kutladı
Aşk ve sevgi insanı hayata bağlar. Yaşamak için nasıl yemek, su, nefes gerekliyse sevgi ve aşk da bir o kadar gereklidir.
Sevgili eşim ve canım kızım iyi ki hayatımda varsınız. Son 3 yılda yaşadığım bir çok olumsuz olayda bir nefese, bir sese sarıldım. Kuvvetsiz düştüğümde; onun bana sarılmasıyla, baba deyişiyle dim dik ayakta kaldım. Tüm olan bitenin arasında beni hayata bağlayan kızım oldu.
Onun yanındayken dünyanın tüm kötülerini, içi pislikle dolu insanlarını, sahtekarlarını, yalancılarını, namertlerini unuttum. Bugün Lavin’im 3. yaşına giriyor. Şu an uzaklarda olsam da onu ve eşimi kalbimin en güzel yerinde taşıyorum… Doğum günün kutlu olsun canım Lavin'im.