Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA'da Turan D., tarla komşusu Enver Zengin'i aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle tüfekle öldürdü, oğlu Resul Zengin'i yaraladı.

        Olay, Malatya'nın Kuluncak ilçesi Terzihan Mahallesi'nde meydana geldi. Enver Zengin ile oğlu Resul Zengin tarlaya gitti. Baba ile oğlu tarladayken arazi anlaşmazlığı nedeniyle komşu tarlanın sahibi Turan D. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Turan D. tüfekle ateş açtı. Saçmalara hedef olan Enver Zengin olay yerinde yaşamını yitirirken, oğlu Resul Zengin yaralandı. Yaralı Zengin, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Enver Zengin'in cesedi Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Turan D. gözaltına alındı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler