Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ, seçilmesi halinde hayata geçireceği 45 projeyi açıkladı.

        Şelale Plaza'da düzenlediği basın toplantısında Manisa'nın tarihi ve kültürel anlamda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Özdağ, Hristiyanlar için kutsal olan 7 kiliseden 3'ünün Manisa'da yer aldığını, inanç turizminde yüksek potansiyel taşıyan Manisa'da bu potansiyeli harekete geçireceklerini söyledi.

        Manisa'nın iyi yönetilemediğini düşündüğü için aday olduğunu açıklayan Özdağ, seçimi kazanacağını iddia etti.

        İlçelerde yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun teveccühüyle karşılaştığını, bunun yanı sıra özellikle içme suyu bedelleri ve ulaşım konusunda taleplerle karşılaştığını aktaran Özdağ, "Benim en önemli projem dürüstlüktür. Çalışkanlıktır, liyakata önem veren biriyim." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler