Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef 2. dokunulmazlığı kim kazandı? 31 Ağustos 2022 Çarşamba MasterChef eleme adayları kim oldu?
        1

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı sürüyor. Kazanan takımın kayıpsız geçeceği akşamda, kaybeden takım dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Gün sonunda ise eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef 2. dokunulmazlığı kim kazandı? 31 Ağustos 2022 MasterChef eleme adayları belli oldu mu, takım oyununu hangi takım kazandı? İşte MasterChef Türkiye'de merak edilen soruların yanıtı...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar ikinci kez karşılaştı. Yarışmacılardan Hint yemeği yapmaları istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda Mavi takım, Kırmızı takımı 4-3 yenerek bu akşamı kayıpsız kapattı.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden kırmızılar kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı Kıvanç dokunulmazlığın sahibi olurken, dokunulmazlığın sahibi 1. eleme adayını Fatma Nur olarak belirledi. 2. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Ayaz oldu.