Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ELEME ADAYLARI BELİRLENDİ! MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı ve hangi isim kazandı? 5 Kasım 2022 MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu ve kim elendi, kim gitti?
        1

        MasterChef son takım oyunu için nefesler tutuldu. Mavi ve kırmızı takım haftanın son takım oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı MasterChef'te, son dokunulmazlığın galibi, jüri üyeleri Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in değerlendirmelerin sonucunda belli oldu. Peki MasterChef son dokunulmazlığı kim kazandı? 5 Kasım 2022 MasterChef haftanın eleme adayları kim oldu? İşte 5 Kasım 2022 MasterChef Türkiye son bölümde yaşanan gelişmeler...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu için nefesler tutuldu. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam son kez karşı karşıya geldi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın son takım oyununun galibi mavi takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        Takım oyununu kaybeden kırmızılar kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Burak Revanbahş dokunulmazlığın sahibi oldu.

        4

        MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

        Dokunulmazlığın sahibi Burak 5. eleme adayı olarak Serpilay'ı seçti. 6. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Barış oldu.

        5

        MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

        Mavi Takım

        Görkem (Takım kaptanı)

        Gamze

        Büşra

        Metin

        Tolga

        Ayaz

        Burak Kaya

        6

        Kırmızı Takım

        Fatma Nur (Takım kaptanı)

        Serpilay

        Yağız

        Barış

        Kıvanç

        Burak