Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Son dakika: MasterChef'te bu akşam kim kaç puan aldı, final oyununu kim kazandı? BELLİ OLDU! 13 Ocak Perşembe MasterChef'te kim önde, kim kazandı? 13 Ocak MasterCehf puan durumu
        1

        MasterChef Türkiye 2021 final oyunları başladı. 13 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde yarışmacılar finale giden yoldaki ilk oyuna başladılar. Somer Şef, 13 Ocak Perşembe akşamı MasterChef 2021 finalistleri Eren ve Hasan'ın ilk 3 puan için yarışacağı konsepti açıkladı. Yarışmanın takipçileri MasterChef final oyununda bu akşam kim önde, kim kazandı sorusunun cevabını araştırıyor. İşte MasterChef Türkiye'de bu akşam kim kazandı, 3 puanı kim aldı sorularının cevapları ve daha fazlası...

        2

        MASTERCHEF'TE BU AKŞAM KİM ZAMANDI, EREN Mİ, HASAN MI?

        MasterChef'te ilk final oyunu başladı. Somer Sivrioğlu gecenin konseptini duyurdu. Toplamda 3 oyunun oynanacağı 13 Ocak Perşembe gecesi yarışmacılar bu gece ilk olarak yarışmaya ilk geldikleri zamanki eleme yemeklerini yapacaklar.

        Bu akşamın ikinci yemeği yarışmacıların kendilerinin belirlediği 4 ürün ve temel ürünlerle yapacakları yaratıcılık gerektiren bir yemek olacak.

        Yarışmacılar bu akşam son olarak da hayatlarına yön veren, hayatlarını değiştiren bir yemek yapacaklar ve bu üç yemeği de yarışmacılar kendileri belirleyecekler.

        3

        MasterChef Türkiye 2021'de 13 Ocak Perşembe akşamı en yüksek puanı alarak final oyunlarını önde bitiren isim Eren oldu.