Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya 'Beyaz Show' başlıyor!

        Usta şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu, ekranların sevilen talk show programı Beyaz Show, yaz tatilinin ardından, değişen dekoru ve jeneriğiyle bu akşam tiryakileriyle yeniden buluşuyor.

        Yeni yayın döneminde yine canlı olarak ekrana gelecek olan programda, Kanal D izleyicilerini birbirinden ilginç sürprizler ve yepyeni, köşeler-bölümler bekliyor.Sezonun ilk bölümünün konukları ise; Funda Arar, Zakkum Grubu, Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol.

        Sezonun ilk programında; pop müziğin en güçlü yorumcularından Funda Arar, en beğenilen şarkılarını seslendirecek. İffet dizisinin başrol oyuncuları Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol da, hem diziyle ve kendileriyle ilgili merak edilenleri yanıtlayacak, hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler.

        Beyaz Show yeniliklerle geliyor

        Beyaz Show, yepyeni köşeleriyle bu sezonda tiryakilerine keyif dolu saatler yaşatacak. İşte bu sezonun yenilikleri; Ekranların en tarafsız, en objektif tartışma programı olmaya aday At Gözlüğü bu gece Beyaz Show’da başlıyor! At Gözlüğü'nün tartışmacı konukları ise, Trakya’nın bağrından kopmuş Hüsmen Dayı ve kayışları kopartmış Psikopat. Hüsmen ve Psikopat’a ayrıca, hem yeni, hem de acayip acayip tipler de eşlik edecek. Her şey onların başına geliyor, her musibet gidip gidip onları buluyor. Türkiye’nin en talihsiz, en bahtsız, en tekinsiz, en saçma ailesi Karabulutlar'ın tepesinde dolaşan kara bulutlu maceralar Karabulutlar köşesinde ekrana gelecek. Ayşe Egesoy, eşsiz sunumu ve muhteşem üslubuyla yeni sezonda Ben Dizi Sevmem köşesiyle ekranda olacak. Egesoy, Ben Dizi Sevmem köşesinde, sevilen dizilerin en acayip sahnelerinden bir liste hazırlayacak.

        Bu sezon da yine ünlü konukları ağırlayacak olan Beyaz Show’da Benzerler adlı yeni bir köşe daha olacak. Haftanın benzersiz konuklarına benzediklerini iddia edenlerin, anında çekip gönderdikleri fotoğrafları, anında Benzerler köşesinde yayınlanacak.

        Yeni sezonda, gündemi daha bi yakın, manşetleri daha bi sıcak, gelişmeleri daha bi merakla takip edecek olan Beyaz Show, izleyicileriyle gündemi, manşetleri, gelişmeleri canlı canlı sorgulayacak, anketler yapacak ve konuklarıyla tartışacak.

        Bir başka yeni köşe olan 5 tweet köşesinde , sanal alemin nabzı tutulup, en çok konuşulan, ses getiren tweet’ler değerlendirilecek.

        İspikçi köşesinde ise; Beyaz Show izleyicileri ev halkından uyuyanları deşifre edebilecek, annelerini, babalarını, ev arkadaşlarını, yeğenlerini vs. ispikleyebilecekler

        Beyaz Show”un büyük sürprizlerle örülü bu gala gecesinde, herkesi şahane bir eğlence bekliyor. Sakın kaçırmayın!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ