Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Habertürk TV Habertürk 3 dalda ödül aldı!

        HABERTURK.COM/ANKARA

        4 yıl önce yaşamını yitiren merhum Muhsin Yazıcıoğlu adına düzenlenen Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Habertürk'e üç ödül verildi. Bilgi Üniversitesi öğrencileri ise Öteki Gündem'i 'Yılın En İyi Haber Araştırma Programı' seçti. Pelin Çift'e de 'En İyi Haber Araştırma Programı Sunucusu' ödülü verildi.

        Muhsin Yazıcıoğlu Basın Ödülleri Ankara'da sahiplerini buldu. Yazıcıoğlu'nun ölümünün perde arkası ile ilgili haber yapan kurumların ödüllendirildiği törende Habertürk tam üç dalda ödül aldı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü sonrası yaptığı yayınlarla ilgili olarak Habertürk Televizyonu'na ödül verildi. Ödülü, Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'ndan alan isim Haber Koordinatörü Abdullah Kılıç oldu.

        Törende Haberturk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programı da ödül aldı.

        Altaylı adına ödülü, gazetenin Ankara Temsilcisi Erdal Şen aldı.

        Habertürk Gazetesi'ndeki köşe yazıları nedeniyle Balçiçek İlter de ödül alanlar arasındaydı. İlter adına ödülü Habertürk TV Ankara Temsilcisi Ali Can Türkoğlu aldı.

        Habertürk'e bir ödül de Bilgi Üniversitesi öğrencilerinden geldi. Öteki Gündem, 'Yılın En İyi Haber Araştırma Programı', sunucusu Pelin Çift ise 'En İyi Haber Araştırma Programı Sunucusu' seçildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ