Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bloomberg HT Dünyaca ünlü Charlie Rose Show Bloomberg HT'de!

        Amerikalı gazeteci Charlie Rose'un ses getiren röportajları 1 Nisan Pazartesi'den itibaren hafta içi her akşam 23:20'de Bloomberg HT'de başlıyor.

        Ünlü Amerikalı gazeteci Charlie Rose kendine özgü röportaj tarzıyla gündemde öne çıkmış isimleri konuk ediyor. Kısa ve net soru sorarak izleyicinin merak ettiği konuları bizzat konuğa söyletmeyi amaçlayan Charlie Rose, bu özelliğiyle yıllardır Amerika'nın en saygı duyulan ve izlenen talk-show

        programına imzasını atıyor. Dünyaca ünlü girişimciler, işadamları, siyasetçiler, yazarlar, fikir adamları ve sanatçılar bu programda fikirlerini açıklıyor.

        Charlie Rose'un röportaj tarzının yanı sıra, programı diğer şovlardan ayıran bir başka özelliği de çekim yapılan stüdyosu. Dekorsuz, simsiyah bir stüdyoda yuvarlak bir masa etrafında sadece Charlie Rose'u konuğuyla karşılıklı otururken görüyor izleyici. Stüdyoda kameraman bile yok, çekimler robot kameralarla gerçekleştiriliyor. Bu hem konuğun hem de izleyicinin dikkatinin sadece içerik üzerinde yoğunlaşması için tercih edilmiş bir yol.

        Charlie Rose bu siyah ve sessiz stüdyoda yıllardır dünyanın en önemli isimleriyle sayısız röportaja imza atarak haklı bir başarıya imza attı ve Charlie Rose Show'un ünü Amerika kıtasını aşarak tüm dünyaya yayıldı. Artık herkes Charlie Rose'un karşısına oturup bu nitelikli ve keyifli programın

        bir parçası olmak istiyor.

        Türkiye'den Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı konuk eden program, Beşar Esad'dan, Tony Blair'e; Nicolas Sarkozy'den Mahmut Ahmedinejad'a; Mark Zuckerberg'den Bill Gates'e; Brad Pitt'ten Angelina Jolie'ye mesleğinin zirvesindeki bir çok ismi ağırladı.

        Bu prestijli program artık hafta içi her akşam 23:20'de Bloomberg HT'de sizlerle buluşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ