Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Duygu yüklü bir bölümle ekrana gelecek olan "Merhamet"te, Narin'in nasıl olsa kendisini durduracağını düşünen Fırat, Irmak'la nişanlanma kararı alıyor.

        GAZETE HABERTÜRK

        Duygu yüklü bir bölümle ekrana gelecek olan "Merhamet"te, Narin'in nasıl olsa kendisini durduracağını düşünen Fırat, Irmak'la nişanlanma kararı alıyor.

        Hande Altaylı'nın Kahperengi adlı romanından uyarlanan ve çarşamba akşamları rakip tanımayan Muhteşem Yüzyıl'ı reytinglerde yakalamayı başaran "Merhamet", sürprizlerle örülü bir bölümle evlerimize konuk olacak. Fırat'ın Irmak'la nişanlanma kararının damga vuracağı dizide olaylar şöyle gelişecek: Recep'in Ümmü'yle gidişi, Hatice ve Erdoğan'ı hüzne boğarken, beklenmedik bir gelişme Hatice'yi sevindirir. Recep geri dönmüştür. Ancak Recep'in geliş amacı çok farklıdır. Recep gittikten sonra, ülkedeki ekonomik kriz Yaslıhan'ı da kötü vurmuştur. Hikmet, fabrikasını satmış ve kulüp başkanlığından çekilmiştir. Narin de krizden dolayı İclal'in yanında bile iş bulamaz olmuştur. Fırat devreye girer ve Narin'e yardım etmek ister. Kriz ise Hikmet'e yaramış, bir gecede Babür sayesinde dolar milyarderi olmuştur. Deniz, Can ve Irmak'ı da alarak Abant' ta Narin'le Atıf'ı basmaya kararlı bir şekilde yola çıkar. Irmak ise Narin'e kafayı gittikçe daha çok takmakta ve bulduğu bazı bilgiler ışığında onu hapse attırmanın yolunu aramaktadır. Fırat sürpriz bir kararla, babasını arayarak artık nişanın yapılmasını istediğini söyler. Fırat, Narin'in nasıl olsa kendisini durduracağını düşünerek inadına evlilik yolunda ilerlemekteyken, Narin ona gerçekten engel olacak mıdır? Kanal D 20.00

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ