Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Sinemada iki buçuk milyon izleyici tarafından seyredilen, 3 filmlik Çılgın Dersane serisi, televizyon dizisi oluyor!

        Aksoy Film’in yapımcılığını üstlendiği, Faruk Aksoy’un yapımını gerçekleştirdiği dizi, bu yazın en iddialı komedi dizisi olarak çok yakında Çılgın Dersane Üniversitede adıyla Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

        Filmlerde olduğu gibi, gençlik, eğlence, komedi, aşk, dans ve bol enerji vaat eden dizi, filmlerdeki Mojo (Paşhan Yılmazel), Fırıldak (Ozan Aydemi), Kurdela (Duygu Çetinkaya), Doktor (Okan Karacan), Mustafa Topaloğlu (Mustafa Hoca) gibi eski karekterleri korurken, onların yanına, Bigboy (Memduh Kızılkaya), Astrolog (Merve Dizdar) ve Jobs (Oğuz Peçe) gibi pek çok yeni karekteri de televizyon izleyicisinin beğenisine sunacak.Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Yasin Uslu oturuyor.

        Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir üniversiteyi kazanamayan Çılgın Dersane öğrencilerinin başları aileleriyle belaya girer. Bu beladan kurtulmak için hep beraber çok iddialı bir çözüm bulurlar. Ancak bu çözüm başlarına, hiç ummadıkları çok daha büyük ve komik sorunlar açar...

        Sezonun en iddialı komedi dizisi “Çılgın Dersane Üniversitede”, çok yakında Show TV’de başlıyor!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ