Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Melih Kalkan'dan kahreden haber: 14 yaşında vefat etti! Melih Kalkan kimdir, kaç yaşında, ve neden öldü? Hastalığı neydi?
        1

        Melih Kalkan'dan acı haber... Ünlü elektronik spor ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformu Twitch'te yaptığı yayınlarla tanınan Melih Kalkan, yaşamını yitirdi. İşte, Melih Kalkan'ın biyograifisi ve hakkındaki diğer bilgiler...

        2

        MELİH KALKAN KİMDİR?

        YouTube üzerinde içerik üreten ve Twitch'te de yayın açan Melih Kalkan bir süredir mücadele ettiği kistik fibrozis hastalığına yenik düştü. 14 yaşında olduğu söylenen Kalkan'ın ölüm haberini ise unlostv instagram hesabından verdi.

        Özsöy, "Biricik kardeşimiz Melih ne yazık ki kistik fibrozis hastalığına yenik düştü, melek oldu.

        3

        Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bayrampaşa Merkez Camiinden kaldırılıp Topkapı Kozlu Mezarlığına defnedilecektir. Sevenlerine duyurulur. Başımız sağolsun." ilanını paylaştı.

        4

        KİSTİK FİBROZİS NEDİR?

        Kistik fibrozis (KF) kalıtsal/ genetik bir hastalıktır. Çocuklar bu hastalıkla doğarlar. Hastalık bulaşıcı değildir, solunum sistemi ve sindirim sistemi olmak üzere birçok sistemi birden etkileyebilir.

        KF'e neden olan genetik değişiklik nedeni ile KF'li hastalarda vücuttaki bütün salgılar susuz, koyulaşmış ve yoğun kıvamda olup akışkan özelliği kaybolmuştur.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ