Anamur'da teknoloji bağımlılığı semineri düzenlendi
Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği tarafından öğrencilere yönelik teknoloji bağımlılığı konulu seminer düzenlendi.
Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği tarafından öğrencilere yönelik teknoloji bağımlılığı konulu seminer düzenlendi.
Dernek Başkanı Mehmet Gümüş, Malaklar İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleşen seminerde, çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak, bilinçli bireyler olarak yetişmesinin önemli olduğunu belirtti.
Teknolojinin doğru ve dengeli kullanılması gerektiğini vurgulayan Gümüş, "Teknoloji hayatımızı kolaylaştırmalı, bizi esir almamalıdır." dedi.
Dernek üyesi psikolog Canan Kökten de öğrencilere bilinçli teknoloji kullanımı konusunda tavsiyelerde bulundu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.