Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mert Öcal'dan SON DAKİKA açıklama: Ülkemizde Kendall Jenner'dan güzel kızlar var
        1

        Kendall ve Kylie Jenner, ablaları Kim Kardashian'ın markası için objektif karşısına geçti. Birbirinden çarpıcı pozlar veren kardeşlerden en dikkat çekici isim ise Kendall Jenner oldu.

        2

        Jenner'ın fit vücudu hakkında binlerce yorum yapıldı.

        Kardashian/Jenner ailesinin en farklı üyesi olan ünlü model, Türkiye'nin sosyal medya gündeminde de yer aldı.

        3

        "ABARTILIYOR"

        Ünlü oyuncu Mert Öcal ise, Kendall Jenner'ın abartıldığını dile getirdi. Öcal, "Bizim ülkemizde çok daha güzel kızlar var" mesajını paylaştı. Öcal'ın sözleri tartışma konusu oldu.

        4

        "BENİM DE KÖTÜ GÜNLERİM OLUYOR"

        Amerikalı model Kendall Jenner, geçtiğimiz gün Twitter'dan bir takipçisinin "Eğer 99 tane problemim olsaydı ve Kendall Jenner gibi görünseydim, onların hepsini çözerdim" mesajına kayıtsız kalmadı.

        25 yaşındaki model, "Son derece şanslı bir kızım. Bütün sahip olduklarım için minnettarım. Ama bilmenizi isterim ki benim de kötü günlerim oluyor" diye yazdı.

        Kendall Jenner takipçilerine, "Olduğunuz gibi güzelsiniz. Her zaman her şey göründüğü kadar güzel olmayabilir" diye seslendi.

        5

        Jenner'ın bu yorumu üzerine bir hayranı da ayna karşısında verdiği pozunu paylaştı.

        Aynı kişi, "Kendall Jenner, 'Benim de kötü günlerim oluyor' diye yazdıktan sonra" ifadelerini kullandı.

        6

        "İNSANLAR DERDİNİZ YOK SANIYOR"

        Kendall Jenner'ın bir başka takipçisi de "Buna çok ihtiyaç vardı. Göz kamaştırıcı bir ünlü olduğunuz için insanlar sizin de sorunlarınız olmadığına inanıyor. Hepimizin sorunları vardır. Hepimiz insanız. Ve senin bu yüzünü görmek de hoş" yorumunu yaptı.

        Ünlü model, daha önce Allure dergisiyle yaptığı söyleşide bir dönem insanların kendisi hakkında yaptığı yorumlar yüzünden günlerce ağladığını itiraf etmişti.

        7

        AŞKINI İLAN ETTİ

        Aşk hayatını her zaman gözlerden uzak tutmaya çalışan Kendall Jenner, Sevgililer Günü'nde sürpriz yaparak, basketbolcu aşkı Devin Booker ile ilk kez fotoğrafını paylaştı.

        8

        Kardeşi Kylie Jenner ve annesi Kris Jenner da dahil üvey ablaları Kim, Kourtney ve Khloe'un özel hayatları kameralar önündeyken, Kendall ise aşk hayatını gizli saklı yaşıyor.

        Jenner'ın adı bugüne kadar çeşitli ünlülerle anıldı. Harry Styles hatta Orlando Bloom da bunlar arasında.

        9

        Kendall'ın Leonardo DiCaprio ile bir barda sabaha kadar flört ettiği iddiaları basına yansıdı. Bütün ayrıntılar tanıkların anlatımına dayalıydı ama yine onları görüntüleyen kimse olmamıştı.

        "Verdiğim röportajlarda romantik ilişkilerim hakkında açıklama yapmakla ilgilenmiyorum. Herhangi biriyle evli ya da nişanlı değilim" diyen Jenner hayatında biri olsa da bunu kamuoyunun gözleri önüne sermemeyi tercih ettiğini belirtmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ