Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Boluğur'dan yeni pozlar - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık iki ay aşk yaşadığı sanat direktörü Burak Dayı ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayıran oyuncu Merve Boluğur, Muğla'da tatil yapıyor.

        2

        33 yaşındaki Boluğur, yeni tatil pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

        3

        Merve Boluğur, beyaz iddialı bikinisiyle verdiği bu pozu "Rüzgar gülü" notuyla takipçileriyle paylaştı.

        Takipçileri oyuncunun gönderisini beğeni yağmuruna tuttu.

        Merve Boluğur'un paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

        4

        2015 yılında dünyaevine girdiği popçu Murat Dalkılıç ile yollarını 2017'de ayıran Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Yeni planlamamda evlilik düşünüyorum. Kumral erkekleri beğeniyorum. Bu yaz çok fazla çocuk gördüm ve kumral bütün çocukları yoldum. Aslında çocuk istiyorum" yanıtını vermişti.

        5

        Sokakta maske kuralına uymadığı için yoğun eleştirilere maruz kalan Boluğur, "Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum" demişti.

        6

        Boluğur, ayrıca şu ifadeleri de kullanmıştı:

        Sosyal medyada o an ne hissediyorsam, onu paylaşıyorum. Kendimi lolita olarak görüyorum. Sosyal medya paylaşımlarımı filtresiz yapıyorum. Gelebilecek olan tepkileri bildiğim için ister istemez bir an düşünüyorum ama hiçbir zaman tepki gelsin diye hiçbir şey yazmıyorum.