Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Merve Boluğur ile Erkan Şen ayrıldı
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Erkan Şen, geçtiğimiz haftalarda oyuncu Merve Boluğur ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Kısa bir süre sonra Boluğur ile yollarını ayırdığı konuşulan Şen, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

        2

        "AYRILDIK, BİTTİ!"

        Muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Erkan Şen, gazetecilerin, "Merve Boluğur'u takipten çıkmışsınız. Ayrılık haberleri doğru mu?" sorularına, "Ayrıldık, bitti!" yanıtını verdi.

        3

        "BİTEN BİR İLİŞKİYİ KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL"

        Erkan Şen, muhabirlerin ısrarlı sorularına, "Biten bir ilişkiyi konuşmak doğru değil. Teşekkür ederim, iyi akşamlar." demekle yetindi.

        4

        "KONUŞMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI SEVİYORUM!"

        Öte yandan daha önce özel hayatından bahseden oyuncu, yeni bir birlikteliğe yelken açtığı işletmeci Erkan Şen'in kendisine değer verdiğini ancak yaşadığı aşkla ilgili fazla konuşmayı sevmediğini anlatmıştı.

        Boluğur, konuyla ilgili, "Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... ikincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "BU HAYATA BİR KERE GELİYORUM"

        Merve Boluğur, ayrıca oyunculuktan elde ettiği tecrübelerini müzik alanına aktarmayı istediği için müzikle ilgilendiğini ve uzun dizi süreleri nedeniyle setlerden uzak durduğunu da açıklamıştı.

        Boluğur, "Şarkı çalışmam var, sözlerini ben yazdım. Klibin senaryosu bana ait zaten. Çekimi yurt dışında yapmayı düşünüyoruz, güzel bir heyecan. Müziği çok seviyorum. Hem dinlemeyi hem de üretim kısmını... Şu an seçim yapmadım fakat klip için kumral biri olur erkek olarak. Ben kendi oyunculuk bilgimi müziğe aktarmayı istedim, senelerin birikimi var bende. Müziğe çok heyecan duymaya başladım, içimde böyle bir potansiyel olduğunu fark edince de buraya yönlenmeye başladım. Artık icraat kısmına geldim açıkçası. Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu. Kabul etmememin sebebi; uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayata bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim; kendi belirlediğim saatlerde çalışmak." demişti.

        6

        "BEN KENDİMİ ONAYLIYORUM"

        Oyuncu, "Müzik camiası sizi kolay kabullenecek mi?" sorusuna ise, "Ben kendimi onaylıyorum. Kendime kendimden onay ve destek veriyorum. Tabii bu yolda yanımda olacak insanlar var. Gerisi bende. Ben kendim mutluluğum için bu işi yapıyorum. Beni büyük ihtimal sahnelerde de görebilirsiniz." şeklinde iddialı bir cevap vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ