Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur: Oğlum melek oldu - Magazin haberleri
        1

        Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur'un köpeği hayatını kaybetti.

        2

        Üzüntüsünü sosyal medya hesabından dile getiren ünlü oyuncu, "Benim oğlum melek oldu. Çok zor, insanın çok sevdigi şeyin gitmesi... Çok ağır... Huzura erdiğini düşünmeye çalışıyorum. Anne olamadım ama sen benim hep çocuğumdun, kendim doğurmuş gibi sevdim... Bana koşulsuz sevmeyi ögrettin! Bir gün buluşacağız bana söz verdin" ifadelerini kullandı.

        3

        Boluğur, yaklaşık 12 yıldır köpeği 'Çikko' ile yaşıyordu.

        4

        MERAK EDİLENLERİNİ ANLATMIŞTI

        Boluğur, geçtiğimiz haftalarda Instagram'dan gelen soruları cevapladı.

        Ünlü oyuncu, "Hiç tıp okumayı düşündün mü? Analitik bir zekaya sahip olduğunu düşünüyorum" sorusuna ise "Çok teşekkürler, O kadar sabıra sahip olduğumu düşünmüyorum. 6 sene gibi bir zaman" şeklinde yanıtladı.

        5

        Boluğur, dış görünüşüyle ilgili sorulara da cevap vermekten kaçınmadı. Oyuncu, "Kaşlarını neden almıyorsun?" sorusuna, "Bu aralar doğallık hoşuma gidiyor" cevabını verdi.

        Merve Boluğur, kendisi gibi seksi bakmak isteyenlere de formül verdi: “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar.”

        6

        Oyuncu, "Hollywood'tan kimle film partneri olmak isterdin" sorusuna da, "Josh Harnett, Christian Bale, Jamie Dornan" yanıtını verdi.

        Boluğur'un, geçtiğimiz yıl Nişantaşı'nda verdiği bir röportajda attığı kahkahalarla uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu.

        7


        Oyuncu, konuyla ilgili bir takipçisinin, "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna da kayıtsız kalmadı. 33 yaşındaki oyuncu, "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" dedi.

        Boluğur, "Ölmüş ya da ölmemiş 4 kişi bir masada yemek yeme şansın olsa kimler olurdu?" sorusunu, "Einstein, Marilyn Monroe, Jamie Dornan, Tim Burton" şeklinde cevapladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ