Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Meryem Uzerli kırmızı halıda - Magazin haberleri
        1

        'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle yıldızı parlayan Meryem Uzerli, şu sıralar Moskova Uluslararası Film Festivali'nin konuğu olarak Rusya'da bulunuyor.

        2

        Üç ay öne Lily Koi adını verdiği ikinci kızını dünyaya getiren Uzerli, 43'üncü Uluslarası Moskova Film Festivali kapsamında düzenlenen galaya katıldı.

        3

        Kırmızı halıda siyah bir elbise tercih eden Uzerli'nin kısa sürede formuna kavuştuğu dikkatlerden kaçmadı. Uzerli'nin, önemli rollerini Feyyaz Duman, Hakan Karsak ile paylaştığı 'Kovan' adlı film de Moskova'da seyirciyle buluşacak.

        4

        İŞTE SEVGİLİSİ

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda oyuncu Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıkmıştı. Uzerli, Amerikalı aşkıyla birlikte yer aldığı fotoğrafı 29 Mayıs 2019'da 'MuPortrait' adlı Instagram hesabından yayınladığı görülmüştü. Oyuncu, Berlin'de 1.5 yıl önce çekilen fotoğrafını altına hiçbir not yazmazken, "Sevgiliniz mi?" şeklindeki sorulara ise gülücük emojisiyle cevap vermişti.

        5

        "BENİM ÇOCUĞUM BABASIZ BÜYÜDÜ"

        Çalışan kadınların gücünden Meryem Uzerli, "Siz de çalışan bir kadınsınız. Çocuğunuzun babası (Can Ateş) size ve kızına destek oluyor mu?" sorusuna şu yanıtı vererek sitem etmişti: Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok. Bir çocuk babasıyla büyüyünce daha farklı oluyor ama benim çocuğum babasız büyüdü.

        Muhabirlerin, "Kızınız babasını soruyor mu?" sorusu üzerine Uzerli, "Çocuğumun babasıyla hiçbir bağlantısı kalmamıştır" diyerek sözünü tekrarlamıştı.

        6