Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Messi için olay iddia! Yeniden Ronaldo'ya rakip oluyor - Futbol Haberleri
        1

        Kariyerleri boyunca sürekli karşılaştırılan ve büyük rekabet içinde olan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin yolları yeniden kesişebilir...

        2

        Ronaldo'nun Avrupa macerasını noktalayıp Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olması gündemdeki yerini korurken, flaş bir iddia da Messi için geldi.

        3

        İspanyol Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Ronaldo'lu Al Nassr'ın ezeli rakibi Al Hilal'in Messi'yi kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Arap ekibinin Arjantinli süperstar için yıllık 300 milyon dolarlık teklif hazırladığı ifade edildi.

        4

        Suudi Arabistan devletinin dünyada tanınırlığını artırmak için futbol sektörüne büyük önem verdiği ve bu nedenle Ronaldo'nun ardından Messi'yi de ülke futboluna kazandırmak istediği kaydedildi.

        5

        Ülkenin en büyük kulüpleri arasında gösterilen Al Nassr ve Al Hilal'in, Ronaldo-Messi rekabetini dünyaya yeniden yaşatmak istediği ve bu nedenle Suudi devleti tarafından Messi transferinin de desteklendiği belirtildi.

        6

        Messi transferinin gerçekleşmesi durumunda iki yıldızın Barcelona ve Real Madrid'de 10 yıl boyunca yaşadıkları rekabet, kariyerlerinin son döneminde yeniden alevlenecek.