Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Piyango Milli Piyango çöktü mü? Milli Piyango sitesi sorgulama motoru nasıl açılıyor? Milli Piyango neden açılmıyor?

        Son dakika haberleri… Milli Piyango sonuçları 2021 için nefesler tutuldu! Milyonlarca vatandaş, aldıkları biletlere çıkacak ikramiyeleri öğrenmek için Milli Piyango sonuçları bilet sorgulama hakkında araştırmalarını gerçekleştiriyor. Bilindiği üzere, Sisal Şans tarafından Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi 14.30 itibarı ile başladı ve sonuçları açıklanıyor. Vatandaşlar da millipiyangoonline.com üzerinden kendilerine çıkan ikramiye tutarlarını öğrenmeye çalışıyor. Yoğun erişime bağlı olarak Milli Piyango sorgulama 2022 yılbaşı internet sitesi üzerinde de zaman zaman erişim sıkıntısı yaşanıyor, sitenin açılmadığı da olabiliyor. Peki, Milli Piyango sitesi neden açılmıyor?

        REKLAM

        MİLLİ PİYANGO ONLİNE SİTESİ NEDEN AÇILMIYOR?

        millipiyangoonline.com adresine vatandaşlar tarafından yoğun bir erişim sağlandığı için sitede zaman zaman erişim problemi yaşanıyor. Alternatif olarak, aşağıdaki ekran aracılığıyla Milli Piyango bilet sorgulama işleminizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

        MİLLİ PİYANGO SORGULAMA 2022 YILBAŞI EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI MOTORU NASIL KULLANILIR? 31 ARALIK 2021

        SABAH’ın Milli Piyango sorgulama sayfası üzerinden biletinizde bulunan rakamları yazarak size çıkan ikramiyeyi kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz. Milli Piyango sorgulama 2022 yılbaşı çekilişi işlemleri ile biletinizi kontrol edebilirsiniz. Milli Piyango sonuçları telefondan online bilet sorgulamak için yukarıda yer alan ‘’bilet numarası’’ ekranına biletinizdeki numaraları yazıp ‘’sorgula’’ butonuna tıklayınız.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ