Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Dalkılıç babasının son sağlık durumunu açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre;Murat Dalkılıç-Sitare Akbaş çifti, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        2

        BABASININ SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

        Ünlü popçu, geçtiğimiz hafta babası Mehmet Sedat Dalkılıç'ın kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmasıyla ilgili konuştu. 64 yaşındaki babasının son sağlık durumunu açıklayan Dalkılıç, "Kendisi gayet iyi, bir sıkıntı yok." açıklamasını yaptı.

        3

        Bir hayli yorgun oldukları gözlenen çift, daha fazla soru kabul etmeden araçlarına yöneldi. İkili, ardından hızla evlerinin yolunu tuttu.

        4

        KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

        Kuşadası'nda yaşamını sürdüren şarkıcı Murat Dalkılıç'ın babası Mehmet Sedat Dalkılıç, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirmişti. Ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Sedat Dalkılıç, ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Anjiyo uygulanan Dalkılıç, yoğun bakımda tedavi görmüştü.

        5

        HASTANEYE KOŞMUŞTU

        Babasının kalp krizi geçirdiği haberini alan ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ve kardeşi Elif Dalkılıç ile Aydın'a gelmişti. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer tarafından karşılanan Dalkılıç, babasının doktoru Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz'dan bilgi almıştı.

        6

        "İYİ OLACAK, İNANIYORUM"

        Ardından babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Murat Dalkılıç, "Babam Kuşadası'nda kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. İyi olacak, inanıyorum. Doktorlardan aldığım bilgiler doğrultusunda babamın durumunun iyi olduğunu öğrendim. Sanırım yarın veya yarından sonra daha da normale dönecek diye umuyorum." diye konuşmuştu.

        7

        DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

        Mehmet Sedat Dalkılıç'ın durumu hakkında bilgi veren Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş da, "Hastamız kalp krizi geçirip, Söke Devlet Hastanesi'ne başvurmuşlar. Söke Devlet Hastanesi'nden sevkli olarak aldık hastamızı. Gelir gelmez anjiyosu yapıldı ve kalp krizi tanısı kesinleşti. Şu anda koroner yoğun bakımda, tedavisi devam ediyor. Hastamız hocalarımızın takibinde, yoğun bakım şartları devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "BABAM ASLAN GİBİ"

        Ünlü şarkıcı, normal odaya alınmasının ardından babasıyla birlikte hastane odasında objektif karşısına geçmişti. Birlikte eğlendikleri anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Dalkılıç, babasının son sağlık durumunu da takipçilerine duyurmuştu.

        Murat Dalkılıç, konuyla ilgili, "Arayan, soran herkese çok teşekkür ederiz. Babam aslan gibi, çok şükür..." mesajını paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ