Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜGVA Bulanık İlçe Temsilciliği, Meşeiçi Ürünlü İlkokulunda okuyan öğrencilere mont, bot ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

        TÜGVA Bulanık İlçe Temsilciliği tarafından yürütülen projeyle Meşeiçi Ürünlü İlkokulunda okuyan ve ihtiyaçları önceden tespit edilen öğrenciler ziyaret edildi. Ziyarette Meşeiçi Ürünlü İlkokulunda okuyan öğrencilerin mont, bot ve kırtasiye malzemesi gibi ihtiyaçları karşılandı. Konuyla ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulanık İlçe Temsilcisi Fikret Aral, "TÜGVA Bulanık İlçe Temsilciliği tarafından yürütülen projeyle Meşeiçi Ürünlü İlkokulunda okuyan ve ihtiyaçları önceden tespit edilen öğrencilerimizi ziyaret ettik. Bu kapsamda öğrencilerin bot, mont ve kırtasiye malzemeleri gibi ihtiyaçları giderildi. Bu ziyaretle de hayırsever hemşehrimiz Celal Sarıaltun'un katkılarıyla yardımları yerine ulaştırmış olduk. Köy okullarına yönelik başlattığımız yardımlarımızı inşallah sürdüreceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler