Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup nişanlandı! - Magazin haberleri
        1

        2020'de ilişkilerine bir şans daha tanıyan popçu Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un evlilik yolunda önemli bir adım daha attı.

        2

        Çift, önceki akşam aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Sandal ve Sütşurup bu mutlu günlerinden fotoğrafları "Şimdi o benim nişanlım ama ömür boyu sevgilim olacak" mesajıyla paylaştı.

        3

        'MUSTİ'NİN TİŞÖRTÜ OLAY OLDU

        Mustafa Sandal'ın gecede düz siyah tişört giymesi ise sosyal medyada gündem oldu. Ünlü popçu tercihiyle sosyal medyanın diline düştü.

        4

        DÜĞÜN HAZİRAN'DA

        Çiftin, 10-12 Haziran arasında iki gün sürecek bir düğün töreni planladığı görülmüştü. Takipçilerinden evlilik hazırlıklarına başlayan Sütşurup ile Sandal'a çok sayıda, "Mutluluklar..." mesajı yağmıştı.

        5

        "KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK"

        Öte yandan ünlü şarkıcı, Sütşurup ile ayrılığının ardından verdiği röportajda, "Melis ile keyifli vakit geçirdik" şeklinde konuşmuştu.


        6

        "MİDEMİ BULANDIRAN ŞEYLER VAR"

        Eski sevgilisinin sözlerine kızan Melis Sütşurup ise şu ifadeleri kullanmıştı; "Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim."

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ