Nevzat Aydın ile Cüneyt Özdemir arasında 'nankör' polemiği
Yemeksepeti kurucusu ve eski CEO'su Nevzat Aydın, kuryelerin eylemleri hakkında "Bana kalsaydı ilk işim, o işi yavaşlatan nankörlerin tamamını göndermek olurdu" dedi. Gazeteci Cüneyt Özdemir ise Nevzat Aydın'a tepki gösterirken, Aydın ile Özdemir arasında "nankör" polemiği yaşandı.
ABONE OLYemeksepeti'nin kurucusu ve eski CEO'su Nevzat Aydın'ın, Maldivler'de ada kiralayarak yaptığı düğün konuşulurken, Yemeksepeti'ndeki eylemler için yaptığı açıklama tepki çekti.
Aydın şunları söyledi:
"Benim hakkımda ne yazık ki gereksizce biraz fazla atıp tutuluyor son zamanlarda. Ben Yemeksepeti'ni 7 sene önce sattım ve epey bir zaman önce de yönetimini de bıraktım. Lütfen bu konuda bilinçli bir şekilde eleştirin veya tweet atın arkadaşlar.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ