Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde klinik eğitimi verecek anabilim dalı sayısı 6'ya çıktı.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, üniversite hastanesinde klinik eğitimi verecek anabilim dalları arasına ortopedi ve travmatoloji, kardiyoloji ve anasteziyoloji ile reanimasyon bölümleri eklendi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, üniversitenin tıp fakültesinde 3 anabilim dalında daha klinik eğitiminin verilmeye başlanacağını, böylece klinik eğitimi veren anabilim dalı sayısının 6'ya yükseldiğini belirtti.

        Diğer ana bilim dallarının kadrosunun da genişleyeceğini aktaran Uslu, "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi gelişmeye devam edecek. Bu sayıyı daha da artırma gayretinde olacağız, bu konuda hastanemize elimizden gelen desteği vereceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler