Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen doğal gaz ana iletim hattında meydana gelen patlama nedeniyle Fatsa ilçesinde bir gün gaz kesintisi olacağı belirtildi.

        Doğal gaz firması tarafından yapılan açıklamada, Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerini besleyen BOTAŞ ana iletim hattında meydana gelen ve sebebi henüz bilinmeyen hasar nedeniyle Fatsa ilçesinde bir gün doğal gaz kesintisi yaşanacağı belirtildi. Doğal gaz firması tarafından yapılan açıklamada, “BOTAŞ’ın ana iletim hattındaki hasarın onarımına müteakip ilçeye tekrar doğal gaz verilecektir. İlçede bulunan hastanelerin kesintiden etkilenmemesi için gerekli önlem doğal gaz dağıtım şirketimiz tarafından alınmıştır. Kesinti boyunca abonelerimizin doğal gaz vanalarını ve yakıcı cihazlarını kapalı konumda tutmalarını önemle hatırlatırız” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler