Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de öğrenciler, "Sigara İçme Geleceğimizi Kirletme" etkinliği kapsamında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

        Belediye Başkanı İbrahim Çenet'in de katıldığı etkinlikte, Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde yere atılan sigara izmaritlerini topladı.

        Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Çenet, "Çocuklarımızın sergilediği bu duyarlılık hepimize örnek olmalı. Sigara yalnızca içen kişiye değil, çevresine ve doğaya da zarar veriyor. Geleceğimizi korumak için bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığına inanıyorum." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler