Koronavirüs ile mücadelede prototip solunum cihazı üretmeye başladı
Panasonic COVID-19 hastalarına yardımcı olmak için prototip solunum cihazları üretmeye başladığını duyurdu. Bu kapsamda, Panasonic'in İngiltere'nin Cardiff'teki tesisinde COVID-19 hastalarına yardımcı olmak için 80 prototip solunum cihazının üretildiği kaydedildi. Klinik denemeleri devam eden cihazdan, ihtiyaç halinde bin adet daha üretilebileceği belirtildi
ABONE OLPanasonic, İngiltere'nin Cardiff'teki tesisinde COVID-19 hastalarına yardımcı olmak için 80 prototip solunum cihazı ürettiğini duyurdu.
Yapılan açıklamaya göre, Sürekli Pozitif Havayolu Basıncı (Continuous Positive Airway Pressure, CPAP) olarak da bilinen acil solunum desteği, Carmarthen'deki Glangwili Hastanesi'nden Dr. Rhys Thomas ve mühendislik firması CR Clarke & Co.'dan Maurice Clarke tasarladı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ