Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton çıkan kaseti hakkında 20 yıl sonra konuştu - Magazin haberleri
        1

        2019 yılından beri yazar Carter Reum ile aşk yaşayan sosyetenin ünlü ismi Paris Hilton, 20 yaşındayken çekilmiş müstehcen kaseti hakkında açıklamalarda bulundu.

        2

        Görüntüleri o dönemki erkek arkadaşı Rick Salomon tarafından satılan Hilton, Vanity Fair ile yaptığı röportajda, "Bu her zaman hayatımın geri kalanında bana zarar verecek bir şey olacak. Tüm medyada vardı. Ailemle birlikte göz yaşları içinde izlemek zorunda kaldık. Çok üzücüydü" ifadelerini kullandı.

        3

        Kaset çıktıktan sonra hayatının bittiğini düşündüğünü söyleyen Hilton, "Açıkçası aşağılayıcıydı. Bu, iki kişi arasında özel bir deneyimdir. Birini sevdiğinizi ve ona güvendiğinizi düşünüyorsunuz ve güveninizin bu şekilde ihanete uğraması için ve tüm dünyanın izleyip gülmesi ve hatta insanların bunu bilerek yaptığımı düşünmesi beni kahretti. Bundan bahsederken hala travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorum" dedi.

        4

        Geçtiğimiz senelerde de konuyla ilgili konuşa ünlü isim, yaşadığı pişmanlığı dile getirmişti. 40 yaşındaki Hilton, "Onun bu videonun haklarını sattığını öğrendiğimde kendimi tecavüze uğramışım gibi hissetmiştim" demişti.

        Video, çift ayrıldıktan sonra, “1 Night in Paris” (Paris’te 1 Gece) ismiyle satılmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

        5

        "İLİŞKİLERİMİ ETKİLİYOR"

        Sosyetenin ünlü ismi, 1990'larda okulda istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma sonrası stres bozukluğuna (TSSB) neden olduğunu da açıklamıştı.

        Hilton, "Yatılı okulda yaşadığım cehennem, sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu bende kabuslara ve TSSB'ye yol açtı. Bugün bile ilişkilerimi etkiliyor. Sıkıntılı durumdaki gençlerin ihtiyacını karşılayan koca bir endüstri var ancak bu okullarda sıklıkla insanlık dışı muamele söz konusu ve sorumlu tutulmaları gerekiyor. Ben bu çocuklara inanılmasını ve desteklendiklerini hissetmelerini istiyorum. Böylece hiçbir çocuk benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz" şeklinde konuşmuştu.

        6

        "BUNA DAHA ÖNCE HİÇ SAHİP OLMADIM"

        Kendisini sıklıkla "gerçekten yalnız" hissettiğini söyleyen Paris Hilton, "Böylesi gelip geçici yaşamak, devamlı yolda olmak, yuva kurmanın zor olması anlamına geliyor" demişti.

        40. doğum gününde sevgilisinden evlilik teklifi alan ünlü isim, "Renkli bir flört geçmişine sahip olduğum sır değil ama Carter, bana saygı duyuyor ve hiçbir şey beklemeden beni ben olduğum için seviyor. Buna daha önce hiç sahip olmadım" ifadelerini kullanmıştı.