Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paul Walker'ın kızı Meadow Walker: Babam bana özel işaretler gönderiyor - Magazin haberleri
        1

        'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) film serisiyle şöhretine ün kazandıran oyuncu Paul Walker, 30 Kasım 2013'te Kaliforniya'da arkadaşının kullandığı aracın aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedip bir ağaca çarpması sonucunda hayatını kaybetmişti.

        2

        19 Mayıs'ta izleyiciyle buluşan 'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) filminin 10'uncu serisinde Paul Walker'ın Rebecca Soteros ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı model Meadow Walker da filmde konuk oyuncu olarak yer alarak babasının hatırasını yaşattı.

        3

        'Hızlı ve Öfkeli 10' (Fast and Furious) filminin galasında babası Paul Walker'ın rol arkadaşı ve kendisinin vaftiz babası olan Vin Diesel ile objektif karşısında poz veren Meadow Walker, E! News'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        4

        Meadow Walker, babası Paul Walker'ın babasıyla kurduğu özel bağın, onun ölümünden sonra bile kopmadığını söyledi. 24 yaşındaki model, Paul Walker’dan kendisine özel işaretler geldiğine inandığını söyledi.

        5

        Meadow Walker, babasının kendisiyle sayılar aracılığıyla iletişim kurduğunu ifade etti. "Babamın en sevdiği sayılar 4 ve 7’ydi. Benim için işaretler bunlar" diyen Meadow Walker durumu verdiği örneklerle açıkladı.

        6

        "BABAM HÂLÂ BENİMLE"

        Meadow Walker, "Ne zaman bir şey hakkında şüpheye düşsem ne zaman biriyle kavga etsem ne zaman yok yere sinirlensem hemen etrafımda 4 ve 7 sayılarını görmeye başlıyorum. O zaman babamın hâlâ benimle olduğunu, beni yukarıdan bir yerden kollayıp gözettiğini ve bana işaretler gönderdiğini anlıyorum. Ve o zaman kendime her şeyin yoluna gireceğini ve babamın benimle olduğunu söyleyip rahatlıyorum" diye konuştu.

        7

        Babasını ünlendiren 'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) film serisinde rol almasının kendisi için çok önemli olduğunu ve Paul Walker'ın bu durumdan gurur duyacağından emin olduğunu söyleyen Meadow Walker, serinin ilk filmi gösterime girdiğinde küçücük bir bebek olduğunu ve babasının, onun büyümesine şahitlik eden oyuncu arkadaşlarıyla çalışmanın onu ne kadar gururlandırdığını da aktardı.

        8

        Kariyerini şu an için model olarak sürdüren Meadow Walker, ileride babası Paul Walker gibi şansını oyunculukta da deneyecek gibi görünüyor. "Birini unutmaya başladığınızda en hızlı sesi hafızanızdan silinir. Bense babamın sesini filmlerini her zaman izleyerek hep aklımda tutabiliyorum" diyen model, Paul Walker öldüğünde daha çok küçük olsa da onunla geçirdiği bu kısacık yıllarda babasının hem en yakın arkadaşı hem de sırdaşı olduğunu, bu yüzden de onun varlığını her zaman yanında hissetmeye devam ettiğini söylüyor.

        9

        PAUL WALKER ADINA BİR VAKIF KURDU

        Öte yandan Meadow Walker, 15 yaşındayken babası Paul Walker'ı kaybetmişti. Walker, ardından babasının adını yaşatmak için deniz bilimlerine hizmeti amaçlayan bir vakıf kurmuştu.

        10

        VAFTİZ BABASI

        Meadow Walker'ın vaftiz babası Vin Diesel ile de çok yakın bir ilişkisi var. Daha önce açıklamalarda bulunan Diesel, Meadow'a karşı "korumacı" bir yaklaşım izlediğini anlatmıştı. Vin Diesel, sözlerini "Babalar Günü'nde beni arayıp, kutlayan ilk kişi her zaman Meadow olmuştur" diye sürdürmüştü.

        Vin Diesel, vaftiz kızı Meadow hakkında, "Onu çocuklarımdan biri olarak görmek dünyadaki en güzel şeylerden biri..." demişti.

        11

        2021'de Louis Thornton Allan ile evlenen Meadow Walker'ı düğünde damada Vin Diesel teslim etmişti.

        12

        40 YAŞINDA TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ

        Paul Walker, 40 yaşında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

        Paul Walker, ölümüyle sadece ailesini ve yakınlarını değil hayranlarını da büyük bir üzüntüye boğmuştu. Ünlü oyuncunun kaza anında değil de daha sonra araçta çıkan yangında yanarak hayatını kaybettiği de yapılan otopsiden sonra ortaya çıkmıştı.

        Yapılan otopsiden sonra Paul Walker'ın yanık travmasından hayatını kaybettiği ve cansız bedeni üzerinde termal yaralanmalar olduğu belirtilmişti.

        13

        CESETLERİ TEŞHİS ETMEK İÇİN DİŞ KAYITLARINA BAKILDI

        O sırada Paul Walker'ın yanında arkadaşı Roger Rodas da bulunuyordu. Rodas da kazada yaşamını yitirmişti. İkilinin bedenleri yangın sonrası tanınmaz hale geldiği için de diş kayıtlarına bakılarak kimlikleri belirlenmişti.

        Fotoğraflar: Avalon, Instagram, AP, Reuters, Mega

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ