Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Resmi açıklama bekleniyor! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! - Beşiktaş Haberleri
        1
        2

        SOL BEKE TRAUCO

        Peru medyası, Beşiktaş’ın sol bek Miguel Trauco’yla anlaşmaya yakın olduğunu duyurdu. Sol bek ve orta sahanın solunda görev yapabilen 27 yaşındaki oyuncunun, kulübü Flamengo ile sözleşmesinin 31 Aralık’ta biteceği ve bonservisini almanın kolay olacağı hatırlatıldı.

        3

        Beşiktaş’ın mali açıdan uygun şartları bulunan oyuncuya çok yakın olduğu vurgulanan haberlerde, tecrübeli oyuncunun Copa America’da ortaya koyduğu başarılı performansla, Siyah-Beyazlı kulübün ilgi alanına girdiği kaydedildi.

        4

        Bu oyuncuyla sezon bitmeden mukavele uzatmak için Flamengo’nun elinde bir fırsat bulunduğu ancak bunu kullanamadığı da ifade edildi.

        5

        Rio kulübünün en iyi oyuncularından biri olan Trauco’nun hassas bir transfer politikası sonucu, Türkiye’ye gitmeye karar verdiği de belirtilen haberde, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Copa America’da onu izlediği bilgisi de paylaşıldı.

        6

        Beşiktaş’ın bu bölgesinde Caner Erkin’in görev yaptığı, 34 yaşındaki Adriano’nun ise sezon sonunda sözleşmesinin uzatılmadığı belirtilirken, yetenekli oyuncunun, 31 kez de Peru Milli Takımı’nın formasını giydiği hatırlatıldı. (Akşam)

        7

        ORTA SAHAYA İKİ ADAY

        Dorukhan’ın kalıp kalmayacağı henüz netleşmedi ama Beşiktaş, genç yıldızı kalsa da gitse de bir orta saha oyuncusu almak istiyor...

        8

        Bonservis bedeli ödemek istemeyen siyah-beyazlıların gündeminde yer alan en önemli iki isimse Mauricio Pereyra ve Leroy Fer olarak öne çıkmış durumda. Hollandalı oyuncuya Başakşehir de talip.

        9

        KAGAWA'DAN İYİ HABER

        Beşiktaş’a Shinji Kagawa için müjdeli haber geldi… La Liga’dan istediği parayı verecek üst sıralara oynayabilecek bir takım bulamayan Japon oyuncu ayrıca Dortmund’un, kamp kadrosuna da dahil edilmedi. Siyah-beyazlıların Japon yıldız için Dortmund’la bir görüşme yapacağı bildirildi. (Fotospor)

        10

        VITOR HUGO'DA MUTLU SON

        Transferde atağa kalkan Beşiktaş’ta son dakika gelişmesi yaşanıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Vitor Hugo'nun transferinde mutlu sona ulaştı.

        11

        Siyah beyazlılar, İtalya Serie A ekibi Fiorentina ile 1 yıllık kiralama konusunda anlaşmaya vardı.

        12

        Beşiktaş'ın kiralama için Fiorentina Kulübü'ne 300 bin Euro ödeyeceği ifade edildi. Brezilyalı futbolcu ise bir sezon için 700 bin euro alacak. (Akşam)

        13

        BURAK AÇIKLAMASI

        Bir süredir İtalya'nın Lecce takımı tarafından ısrarla istenen Burak Yılmaz'ın geleceği ile ilgili Beşiktaş kulübünden resmi açıklama geldi. Siyah-beyazlı ekibin sportif direktörü Ali Naibi, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

        14

        Burak Yılmaz'ın siyah-beyazlı takımda kalıp, kendilerini şampiyonluğa götüreceğini belirten Ali Naibi, "Burak Yılmaz'ın kulübümüzle iki sene daha mukavelesi bulunuyor. Burak bu sene burada kalacak ve bizi şampiyonluğa götürecek yolda önemli katkıda bulunacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Oyuncumuzun şu andaki tek motivasyonunun bir an önce iyileşip sezona en iyi şekilde başlamak olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

        15

        LECCE TARAFTARLARI BESTE YAPTI

        İtalya Serie A ekiplerinden Lecce'nin transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Beşiktaşlı Burak Yılmaz için İtalyan kulübünün en önemli taraftar grubu bir beste yaptı. Grubun bu bestesi, kısa sürede internette büyük yankı uyandırdı.

        16

        Bestenin içeriğinde Burak Yılmaz'ı takımda ne kadar çok görmek istediklerini belirten grup, ayrıca takımın CEO'su Mauro Meluso'ya göndermede bulundu.

        17

        Meluso'nun İtalyan forvet Simone Zaza için de teklifte bulunduğunun gündeme düşmesi üzerine taraftar grubu, "Meluso'nun Zaza'ya odaklandığını okuyoruz ama biz onu istemiyoruz, Burak Yılmaz'ı istiyoruz" sözleriyle tepki gösterdi. Grup ayrıca takımın diğer forveti La Mantia ile Burak'ın çok iyi bir ikili olabileceğine de vurgu yaptı.

        18

        MANGALA BEDAVA!

        Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği belirtilen Fransız stoper Eliaquim Mangala için kulübü Manchester City'den sürpriz bir karar çıktı.

        19

        İngiliz basını, Manchester City'nin 2020'de sözleşmesi bitecek olan Mangala'nın bu yaz bedavaya ayrılmasına izin verme kararı aldı.

        20

        Haberde; 28 yaşındaki stoper Mangala'ya Türkiye'den ve Portekiz'den ciddi ilginin ve oyuncunun maaş yükünden kurtulmak için bonservissiz ayrılığa izin verildiği belirtildi.

        21

        Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın kadroda düşünmediği isimlerden olan Mangala, İngiliz ekibinin Hong Kong kampında yer almadı.