Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Rıdvan Dilmen'den Ankaragücü - Fenerbahçe maçı yorumu - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen'in NTV'de yaptığı yorumlar şöyle:

        2

        "Fenerbahçe iyi oynar gol yer, kötü oynar gol yer, vasat oynar gol yer. İyi oynarken oyunun sonlarına doğru 10-15 dakika devamını getiremedi."

        3

        "Ankaragücü transferin son günlerine doğru çok iyi transfer yaptı ve devre arasını da iyi geçirdiler. Sonuçta puanlar da gelmeye başladı. Müthiş bir seyirci kitlesi ve yeni statlarıyla yükselişe geçtiler."

        7

        "Beklenen kadroyla çıktı Fenerbahçe sahaya. Golü bulabilecek pozisyonları da buldu ve rakibe pozisyon vermedi."

        8

        "Ama sonra klasik bir savunma arkasına atılan topta golü yediler."

        9

        "Fenerbahçe önümüzdeki yılın planlamasına geçtiğimizi görebiliyoruz. Ben bir öneride bulunayım. Alex ve David Souza'yı görevlendirmiş yönetim sanırım. Onlar da dikkatli izliyordur."

        10

        "Ali Koç da haklı olarak bütçeyi 2 milyon Euro olarak belirlemiş. Ama hala temel problemi çözmüş değil."

        11

        "Mevcut kadronuzda Serdar, Skrtel, Sadık. Hepsi aynı tarzda oyuncular. Topla kat edemezler. Onların önlerinde oynayan Mehmet Ekici ise sprinter değil."

        12

        "Onun yedeğine baktığımız zaman Jailson da öyle değil. Tolgay da kat etme ortalaması düşüktür. Ndiaye'nin en büyük özelliği 2. bölgeyi hızlı geçebilmesidir. Mesela Dorukhan, Sosa..."

        13

        "Roman'ı gözden çıkarmışlar sanırım. Roman'ın ayağı Skrtel'dan daha iyi. Bence biri gidecekse o adam Skrtel olmalı. Roman yanındakine topu verebiliyor."

        14

        "Fenerbahçe artık alt taraflardan kurtuldu diyebiliriz. Aldıkları puanlar yeter. Bundan sonra gelecek sezonu düşünmeye zaten başlamışlar. Hedef bu olmalı artık."

        15

        "Muslera'yı bir kenara koyacak olursak Hasan Ali kadar istikrarlı oyuncu yok sanırım... Nasıl bir profesyonellik, nasıl bir tempo..."

        16

        "Fenerbahçe formasıyla 155 karşılaşma oynamış. Böyle bir performans sergileyen oyuncu gösterebilir misin bana Galatasaray'da?"

        17

        "Muslera dünyanın en iyi kalecisi mi? Değil. Ama müthiş derecede istikrarlı."

        18

        "Önünde maç var gidiyorsun kavga ediyorsun. Bana göre de kırmızı kart Mehmet Ekici'nin pozisyonu. O anda Mehmet'in aklında Galatasaray maçı falan yok. Gitmiş kafa."

        22

        "Henüz tam hazır değil. Yavaş yavaş maç içerisinde kayboluyor. Tolgay, Ersun Yanal için prenstir. Her hoca aldığı oyuncuyu oynatmak ister."

        23

        "Galatasaray maçı için ihtiyaçtır ama Tolgay. Ayağı top yapan bir oyuncuya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin."

        24

        "Nerede 11-12 pozisyona girmiş Fenerbahçe? Fenerbahçe takımı bugün mağlup olabilirdi. Maç genelde kafa kafaya gitti."

        28

        "Emre'nin sarı karttan sonra isyanı vardı. Hakem doğru bir karar verdi. Ama ikinci yarı kontrolsüz girdiği bir pozisyon vardı orada hakem vermedi. Maç o zaman belki 2-1'e gelirdi."

        29

        "Çok büyük işler yapıyor Başakşehir. İlk 4'e baktığımız zaman takımlar karşılığını almış durumda. Trabzonspor gençlerin özverisiyle belli bir yere kadar geldiler. Futbolun adaleti vardır. Herkes layık olduğu yerde."

        30

        "Başakşehir, haftaya Beşiktaş'ı yenerse şampiyon olur. Ben daha önce 'şamp, mamp' demedim ama Beşiktaş'ı yenerse şampiyonluk gelir."

        31

        "Beşiktaş puan kaybı yaparsa, kazanamazsa psikolojik olarak ikincilik de gitti diye düşünür. Final maçına çıkıyor aslında. Şampiyonlar Ligi çok önemli hale geldi bu yıl. Fikret Orman'ın baktığı gibi oyuncu grubu bakar mı, bilmiyorum."

        32

        "Ben Beşiktaş'ın önümüzdeki sene tamamen Guti'ye şans vereceklerini düşünmüyorum. Bana göre gidişat Lucescu üzerine doğru gidiyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ