Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sadakatsiz FİNAL bölümü reklamsız izle! Kanal D ile Sadakatsiz 60. son bölümü tek parça kesintisiz izle!
        1

        Yapımcılığını Medyapım / Mednova'nın üstlendiği Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Sadakatsiz dün akşam itibarıyla izleyiciye veda etti. Sadakatsiz final bölümü araştırılıyor. Sadakatsiz dizisi final bölümünde yaşanan heyecanlı anlar sonrası diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için kesintisiz izleme linkini haberimizde derledik. İşte Sadakatsiz 60. son bölüm izleme sayfası...

        2

        SADAKATSİZ 60. FİNAL BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

        Sadakatsiz 60. son bölümü izlemek için aşağıdaki linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak final bölümüne ulaşabilirsiniz.

        https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz/bolumler/sadakatsiz-son-bolum

        3

        SADAKATSİZ 60. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

        Yaşananlar tüm dengeleri yine ve yeniden değiştirirken, herkes kendi sonuna giden taşları kendi elleriyle döşemiştir. Asya, Volkan ve Derin’e büyük bedeller ödeten savaşın sonu yaklaşmıştır.

        Kimi zaman aşk için, kimi zaman evlatlar için, kimi zaman huzurlu bir nefes için verilen bu mücadelede herkes yol ayrımındadır. Volkan kurtulmayı, Derin iyileşmeyi, Asya bu üç kişilik savaşı kazanıp kendi hikayesinin son cümlesini yazmayı başaracak mıdır?

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ