Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Yatakta iyi olduğunu gösteren işaretler
        1

        Gitar çalabiliyorsa…

        Gözünüzün önüne gitar çalan erkekleri getirin. Jon Bon Jovi, Pete Wentz ya da Emre Aydın. Size de çok seksi gelmiyorlar mı? Hatta öylesine seksiler ki, onlara adeta bir mıknatıs gibi çekiliyorsunuz.

        2

        İyi haber ise, seksi olmalarının yanında iyi sinyaller vermeleri. Yani iki elleriyle tamamen farklı şeyler yapabiliyorlar. Bu da tabii ki seks sırasında heyecanlı saatler geçirmenizi sağlıyor.

        3

        Uzmanlar, artistik tarafı güçlü erkeklerin harika birer sevgili olduğunu söylüyorlar. Eğer sevgiliniz müzisyen veya sanatçıysa çok şanslısınız demektir.

        4

        Aranızdan bazılarının onlara burun kıvırdığının farkındayız ama onlara alıcı gözle bakarsanız içlerindeki gizli cinsel potansiyele şaşırabilirsiniz.

        5

        Salataya bayılıyorsa…
        Erkek arkadaşınızı yemek yerken izleyin. Çünkü o sırada sergilediği hareketler, vücudunuza nasıl davranacağının da işaretlerini taşıyor. Bu konuda da bazı ipuçları mevcut...

        6

        Ama asıl ne yediği onun hakkında gerçek bir fikir edinmenizi sağlar. Bazıları içinde et olmayan diyetlerin erkekleri yatakta istekli bir hale getirdiğini söylerken doğru bir noktaya parmak basıyor.

        7

        Çünkü vejetaryen erkeklerin yüksek kolesterol veya obeziteye yakalanma riski çok az oluyor.

        8

        Ama diğer yandan eğer diyeti çok sertse, performansı bundan kötü bir şekilde etkilenebiliyor. Bu yüzden, düzenli bir şekilde demir ve C vitamini alması çok önemli.

        9

        Bunların yanında bazı meyve ve sebzeleri de tüketmesi gerekiyor. Örneğin çok fazla kereviz tüketmesi iyi bir şey olabilir çünkü bu besin içerdiği besin değerleri sayesinde hem kadının hem de erkeğin seks isteğini artırır.

        10

        Çok para kazanıyorsa… Yapılan bir araştırma, sevgililerin kazandığı para miktarı arttığında kadınların orgazm olma yüzdelerinin artığını ortaya çıkarmış.

        11

        Özetle yataktayken kredi kartlarını düşünmeyen bir erkek, diğerlerine oranla kesinlikle çok daha başarılı oluyor.

        12

        Her ne kadar kadınların tutkulu ve dengesiz durumlardan tahrik olduğunu duysak da, bazıları düzenli olarak orgazm olabilmek için önce kendisini güvende hissetmek istiyor.

        13

        Bunun yolu da finansal özgürlükten geçiyor. Şöyle düşünün: Bir erkek yaptığı iş konusunda tutkulu ve mutluysa, genelde neşeli bir insandır. Ama eğer işsizce veya işinden dolayı mutsuzsa, sekse karşıda ilgisizdir.

        14

        Düzenli olarak spor yapıyorsa…
        Bir erkeğin yatakta dayanıklı olup olmadığını merak ediyorsanız, önce fit olup olmadığına bakmalısınız. Ayrıca vücut yapısı da ona artı puan kazandırıyor.

        15

        Nobel ödüllü genetikçi James Watson’un fazla kilolu insanların yatakta iyi olduğunu söylemesi ise son derece ilginç.

        16

        Neden mi? Çünkü toplu insanlar, vücudun endorfin salgılamasını sağlayan MSH hormonuna yüksek oranda sahipler. Bu da onların performansını artırıyor.

        17

        Rahat tavırlar sergiliyorsa
        Araştırmalar, dışadönük erkeklerin daha hazcı bir tavra sahip olduklarını ortaya çıkarmış. Bu da, onların yatakta yeni şeyler denemeye her zaman hazır olduklarını gösteriyor.

        18

        Daha iyi bir haber ise önsevişme için daha da çok zaman harcıyor olmaları! Onun kendine güveni varsa, siz de kendinize güvenmeye başlıyorsunuz.

        19

        Araştırmacılar ayrıca arkadaş canlısı tiplerin seks konusunda utangaçlara oranla daha rahat ve daha kolay tatmin edilebilen erkekler olduğunu çıkarmış.

        20

        Onunla dışarı çıktığınızda vücut diline dikkat edin. Ellerini veya kollarını kavuşturmuyor, bakışlarınızı yakalıyorsa verdiği mesaj açıktır:

        21

        “Seni istiyorum.” İyiye işaret eden bazı heyecanlı tavırlar da yakalayabilirsiniz. Örneğin; sürekli olarak boynuna dokunuyorsa, gecenin ilerleyen saatlerinde boynunuzu öpmek istiyor olabilir.

        22

        Mesajlarıyla kendini açık ediyorsa…
        İsteniliyor olmak harika bir afrodizyaktır. Dolayısıyla ona flörtöz mesajlar attığınızda ön sevişmeyi başlatması gerektiğini düşünür.

        23

        Size ateşli mesajlar yollamaya açık olması yatakta ne istediğinize önem verdiğini gösterir. Bu erkek ayrıca yeni şeyler denemekten ve ona yol göstermenizden de hoşlanır.

        24

        Seks uzmanları, ilişkinin başındaki bu temasların çok fazla ipucu taşıdığını iddia ediyor. Bu kadar kısa zamanda sizinle bu derece açık olması, söz konusu birlikte uyumak olduğunda da aynı tavırları sergileyeceğini gösteriyor.

        25

        Ama eğer attığı mesajlar sizi rahatsız ediyorsa; pek de uyumlu bir çift değilsiniz demektir. Böyle bir durumda yol yakınken ondan uzaklaşmanız en doğru şey olacaktır.

        26

        Yanınızda rahat davranıyorsa… Çoğu kadın, kötü bir karaktere sahip erkeklerin daha seksi olduğunu düşünüyor. Bunun sebebi ise, sürekli olarak heyecan aramalarında yatıyor.

        27

        Ama iyi bir seksin sırrı kesinlikle kendinizi iyi ifade etmekten geçiyor. Yani karşınızdaki erkeğin birlikte yemeğe çıktığınızda açık, düşünceli ve kibar olması, yatakta da aynı tavırları sergileyeceğinin ipuçlarını taşıyor.

        28

        Bu sayede siz de ona kendi tutkularınızdan bahsetmek ve kendinizi ortaya koymak konusunda çok daha rahat olabiliyorsunuz.

        29

        Kısaca hoşlandığınız ve müstakbel partneriniz olan erkek sizi güldürebildiği kadar rahat da hissettirmeli. Ona güvendiğinizde ve kendiniz onun yanında güvende hissettiğinizde orgazmların da ardı arkası kesilmeyecektir!

        Mahmure

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ