Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, Emniyet Kemeri Kullanımı Bilinçlendirme Faaliyetleri kapsamında emniyet kemeri simülasyon aracı ile vatandaşla eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

        Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro görevlileri tarafından yürütülen faaliyetlerde, katılımcılara emniyet kemeri nasıl doğru şekilde takılacağı ve kullanılacağı konusunda pratik bilgiler aktarıldı.

        Etkinlik kapsamında, Bulvar Alışveriş Merkezi önünde kurulan Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile katılımcılar, sanal bir kaza senaryosu deneyimi yaşayarak emniyet kemeri kullanımının önemini daha iyi anlama fırsatı buldu.

        Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler