Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u makamında ziyaret edip, yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

        Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u makamında ziyaret edip, yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Kuş’un çalışmalarını takip ettiğini ve çalışmalarını doğru olduğunu belirten Fakıbaba, Eyyübiye için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

        Kuş’un başarılı işlere imza attığını belirten Fakıbaba,”Urfa deyince aklımıza ilk Eyyübiye gelir. Eyyübiye Urfa’nın kalbi, beyni ve merkezidir İnanıyorum ki Eyyübiye’nin önünü daha fazla bir şekilde açacaktır. Bizler de elimizden geldiği kadar da her zaman destek vereceğim. Ankara’daki tüm problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

        Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, "Eski Belediye Başkanımız olması münasebetiyle tecrübelerinden istifade ettik. Eyyübiye’nin sıkıntılarını kendilerine ifade ettik. Bundan 2 ay önce bazı mahallelerimizde yeşil alan ve park sıkıntısı olduğunu kendilerine ifade ettiğimizde sağ olsun bizleri direk bakan beyle görüştürdü. Eyyübiye’yi bizden daha çok düşünüyor. Eyyübiye’nin dertleriyle dertlenen Bakanımız. İnşallah projeler noktasında da kendisinden Ankara’da daha fazla destek göreceğiz. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler