Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Sean Milliken hayatını kaybetti!
        1

        Sean Milliken hayatını kaybetti. 408 kilo olan 29 yaşındaki Sean Milliken, aşırı kiloları yüzünden 30 yaşını göremeyeceği için çok korktuğunu açıklamıştı ancak Milliken, bir enfeksiyon komplikasyonu sebebiyle hayatını kaybetti.

        2

        Ebeveynleri boşandıktan sonra kendisini yemek yemeye veren Milliken, kilolarıyla çocukluğundan beri mücadele ediyordu.

        3

        İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; Milliken'in babası Matt, yaptığı açıklamada, oğlunun enfeksiyon komplikasyonlarından muzdarip olduktan sonra öldüğünü açıkladı.

        4

        Matt Milliken, “Pazar günü nefesiyle ilgili problemleri vardı. Onu geri döndürebilirlerdi ama bir süre sonra kalbi durdu" açıklamasında bulunarak, oğlunun “iyi kalpli” iyi bir adam olduğunu ekledi.

        5

        Sean Milliken, çocukluğundan beri kilosuyla mücadele ediyordu. Ebeveynleri boşandıktan sonra ise iyice kontrolden çıktı ve kendisini iyi hissetmek için yemek yemeye sarıldı.

        6

        Lise son sınıfta bacağı yaralanan Milliken yatmak zorunda kalınca 181 kiloya çıktı.

        7

        Milliken, 408 kiloya ulaştığında zayıflama ameliyatı olmak istediğini aksi takdirde o kiloda kalmaya devam ederse 30 yaşını göremeyeceğini, bundan dolayı da korku duyduğunu söylemişti.

        8

        Milliken, bir açıklamasında, "Her gün uyandığımda hayatımın ne hale geldiğiyle yüzleşmek zorunda kalıyorum.

        9

        Şimdi çok iriyim ve neredeyse hareket edemiyorum. Tek başıma yapabileceğim tek şey; yatağımın sonuna uzanabilmek, tuvalete gidebilmek ve annemin uyanık olup olmadığına bakmak" demişti.