Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Güven doğum fotoğraflarını paylaştı! 2. kez annelik sevinci... - Magazin haberleri
        1

        'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Elveda Derken' ve 'Öldür Beni Sevgilim' gibi projelerde rol alan Seda Güven, 2019 yılında Ali Güzel ile evlenmişti. Çiftin 'Yiğit Ali' adını verdikleri oğulları iki yıl önce dünyaya gelmişti.

        2

        İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

        Mutlu birlikteliklerini sürdüren çift, ikinci kez anne-baba oldu. İkili, çocukları 'Aden'i kucaklarına aldı. Ünlü oyuncu, güzel haberi Instagram'dan duyurdu.

        3

        DOĞUM ANINI PAYLAŞTI

        Doğum anını paylaşan Güven, yaşadıklarını da anlattı. Seda Güven, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderisine şu notu düştü:

        Bu arada ikinci doğum daha kısa sürüyormuş, doğru ama benim bebek biraz iri gelince son düzlükte bir zorlanmalar oldu. Kucağına alınca her şeyi unutuyorsun. Bir de canım kocam var; her an elimi sımsıkı tutup, özlemle takım halinde beni kolay doğuma hazırlayan... Ali de bayağı tecrübelendi şaka maka bir 'doulacık' oldu başımıza... Bir o eksikti zaten beceremediği... Geriye iki çocuklu ben kaldı... Ben mi? Ben iyiyim ya, merak etmeyin!

        Takipçileri Seda Güven'e tebrik mesajları yağdırdı.

        4

        "BİLİN BAKALIM BURADA KAÇ KİŞİYİZ?"

        Oyuncu, ikinci kez hamile olduğunu bu fotoğraf ile duyurmuştu. Ünlü isim, müjdeyi, "Bilin bakalım burada kaç kişiyiz?" sözleriyle paylaşmıştı.

        5

        "ALLAH SENİ HEP İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN"

        Öte yandan Ali Güzel, doğumdan sonra oğlu Yiğit Ali'nin ayağını paylaştığı fotoğrafa, "Oğlumuz ve Zeynep'imizin kardeşi; hoş geldin... Allah'ım kalbinden sevgi ve merhametin eksik olmadığı bir hayat ile sağlık ve mutlululuğu ömründen eksik etmesin inşallah. Allah'ım hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni." notunu düşmüştü.

        6

        SEDA GÜVEN HAKKINDA

        1984 doğumlu olan Seda Güven, ilk dizisi "Ekmek Teknesi" ile seyirci karşına çıktı. "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide de Meltem karakterine hayat verdi.

        7

        "Merhaba Hayat", "Kurt Seyit ve Şura" dizilerinde yer aldı. "İksir: Dedemin Sırrı", "Git Başımdan", "Oldu Mu Şimdi?" ve "Kaç Kaça Bilirsen" adlı sinema filmlerinde rol aldı.

        En son 2017 yılında yayınlanan “Ateş Böceği” dizisiyle ekranlara geldi.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ