Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan'dan Ata Çağlayan ile ilgili 'reklam ilişkisi' iddialarına yanıt: Öyle bir şey yok! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Seda Sayan, önceki akşam Arnavutköy'deydi. Arkadaşlarıyla bir mekanda buluşan Sayan, çıkışta gazetecilerle sohbet etti.

        2

        "ÖYLE BİR ŞEY YOK!"

        Kısa bir süre önce müzisyen Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı ileri sürülmesi üzerine sadece iş arkadaşı olduklarını açıklayıp iddiaları reddeden 58 yaşındaki şarkıcı, "İlişkinizin reklam ilişkisi olduğu haberleri çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna "Bunu siz yazıyorsunuz. Öyle bir şey yok!" yanıtını verdi.

        3

        YASAK DEVAM EDİYOR

        Futbol yorumcusu Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile ilgili konuşma yasağının devam ettiğini ifade eden Sayan, Engin'in oyuncu Miray Daner ile ilişkisi hakkındaki sorulara, "Oğulcan ile ilgili konuşmam hala yasak! Benimle ilgili sorular sorun." dedikten sonra oradan ayrıldı.

        4

        SÜRPRİZ İKİLİ

        Geçtiğimiz temmuz ayında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile iki yıl süren ilişkisini sonlandıran Oğulcan Engin'in adı daha sonra da YouTuber Ala Tokel ile aşk yaşamıştı. Tokel ile birlikteliği kısa süren Engin'in ardından gönlünü oyuncu Miray Daner'e kaptırdığı iddia edilmişti.

        5

        Oğulcan Engin'in ünlü oyuncu ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. İkili, geçtiğimiz hafta Emirgan'daki bir mekandan çıkarken görülmüştü.

        Sosyal medyada birbirlerini takibe alan Oğulcan Engin ile Miray Daner, konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama bulunmamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ