Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez: Belki de hiçbir zaman çocuk doğuramayacağım - Magazin haberleri
        1

        Selena Gomez, kendi yaşamını konu alan ve bir dijital platform için hazırlanan 'My Mind and Me' adlı belgeselde samimi açıklamalarda bulundu.

        Gomez, yaşadığı sağlık sorunlarını ve bunlara neden olan durumları anlattı. Selena Gomez, ruhsal sorunlarının, geçmişinde yaptığı hatalar yüzünden meydana gelmiş olabileceğini ifade etti.

        2

        "KURTULMAK İÇİN İLAÇ KULLANDIM"

        Gomez, belgeselde, belki hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacağını açıkladı. Ünlü isim, bunun nedeninin de bipolar bozukluktan kurtulmak için kullandığı ilaçlar olduğunu söyledi.

        Bu konuda bir arkadaşıyla yaşadığı duygusal deneyimi anlatan Selena Gomez, hamile kalmak için çabalayan bir arkadaşını ziyaret ettiğini sözlerine ekledi.

        3

        "BELKİ DE ASLA DÜNYAYA BİR ÇOCUK GETİREMEYECEĞİM"

        Gomez, arkadaşının hamile kalma çabalarının sonuçsuz kaldığını belirtip, gözyaşlarına boğulduğunu belirtti.

        Ardından kendisiyle alakalı bir gerçeği açıklayan Selena Gomez, "Belki de ben asla bir çocuk dünyaya getiremeyeceğim" dedi.

        4

        "UMUT TAŞIYORUM"

        Ruh sağlığını düzeltmek için kullandığı ilaçların doğurganlığını olumsuz etkilediğini ifade eden Gomez, aslında bir aile kurup, o aileyi genişletmeyi istediğini söyledi.

        Selena Gomez, yine de kendini hazır hissettiğinde başka yollarla anne olma konusunda umut taşıdığını dile getirdi.

        5

        Ayrıca Gomez'in boğuştuğu tek sağlık sorunu bipolar bozukluk değil... Ünlü isim, aynı zamanda uzun süredir Lupus hastalığı ile mücadele ediyor.

        Belgeselde anlattığına göre; böbrek nakline uzanan zorlu bir süreç yaşamasına neden olan hastalığı 2020 yılında kötüye gitmeye başladı.

        6

        "KEMOTERAPİ GÖRÜYORDUM"

        Sabahları vücudunun her yerini saran dayanılmaz ağrılarla uyandığını anlatan Selena Gomez, "Bu canımı yakıyor. Mesela sabah o ağrılarla kalktığım zaman hemen ağlamaya başlıyorum" dedi.

        Gomez, "Siz hiçbir şey bilmiyorsunuz. Ben kemoterapi görüyordum ama kendimi kapalı kapılar ardında tuttum ve kendimi daha güvenli ve rahat hissedinceye kadar da sustum" açıklamasını yaptı.

        7

        BÖBREK NAKLİ OLDU

        Öte yandan Selena Gomez, 2017 yılında sosyal medya hesabından hayranlarını şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu. Lupus hastalığı nedeniyle böbrek fonksiyonlarını kaybeden Gomez, nakil yaptırmak zorunda kalmıştı.

        8

        Yakın arkadaşı Francia Raisa'nın kendisine böbrek donörü olduğunu açıklayan Selena Gomez, bu sayede yeniden sağlığına kavuştuğunu belirtmişi.

        Fotoğraflar: AP, AA, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ