Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selin Şekerci: Kaza sonrası sahneyle tanıştım - Magazin haberleri
        1

        Selin Şekerci, BeStyle dergisinin yeni sayısında oyunculuk serüvenini anlattı. Şekerci, oyuncu olmasına geçirdiği bir kazanın vesile olduğunu söyledi.

        Ünlü oyuncu, "Balerin olmak isteyen bir çocukken, 8 yaşında geçirdiğim bir kaza beni sahneye attı. Çünkü ayağıma aldığım darbe nedeniyle dans edemeyecek bir hale gelmiştim. Anneciğimin de desteğiyle tiyatroyla tanıştım, sonra ne o beni bıraktı ne de ben onu bırakabildim." dedi.

        2

        "HER AN AYAĞINIZ KAYABİLİR"

        Oyunculuk sektörünün fedakarlık istediğini dile getiren Şekerci, "Dışarıdan pespembe görünse de içinde kalması öyle zor bir yer ki. Bazen çok fedakarlık ve sabır istiyor. Her an ayağınız kayabilir ya da biri sizi yanlışlıkla itebilir. Yorulmamalısınız ve cesaretinizi mütemadiyen canlı tutmalısınız." şeklinde konuştu.

        3

        "HİLE YAPMAYI SEVİYORUM"

        31 yaşındaki oyuncu, "Sağlıklı beslenmek için canımı dişime takıyorum son 10 yıldır. Fiziğime gelince, kusurlarını kapatmayı iyi bilen her kadın müthiş bir fiziği varmış gibi görünür. Fiziğim müthiş değil, hile yapmayı seviyorum. Özgüven en güzel giysi." ifadelerini kullandı.