Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten en kötü başlangıç - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'in 4'üncü haftasında Bursaspor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Beşiktaş, ligde puan kayıplarına devam ediyor.

        2

        Geçtiğimiz hafta da sahasında Antalyaspor'a yenilen siyah - beyazlılar dünkü beraberlikle iki maçta 5 puan kaybederek 7 puanda kaldı.

        3

        Kartal böylece averajla Trabzonspor'un ardından 7'nci sıraya geriledi.

        4

        Beşiktaş'ın ilk dört haftası değerlendirildiğinde Şenol Güneş döneminin en kötü sezon başlangıcını yaptığı da görülüyor.

        5

        Siyah beyazlıların başında 4'üncü sezonunu geçiren tecrübeli teknik adam 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile önceki sezonlara oranla performansı daha düşük bir başlangıç yapmış durumda.

        6

        Ayrıca kalesinde gördüğü goller nedeniyle de yaşayan Şenol Güneş'li Beşiktaş, 4 maçın tamamında kalesini rakiplere açtı ve toplam 6 gol yedi. Beşiktaş'ın 4 haftada attığı gol sayısı ise 8.

        7

        İŞTE ŞENOL GÜNEŞ DÖNEMİNİN İLK DÖRT HAFTALARI

        Şenol Güneş göreve geldiği ilk sezonu olan 2015-2016 sezonuna 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile 9 puanla başladı ve sıralamadaki yeri 3'üncülük oldu.

        8

        4 maçta 12 gol atan siyah-beyazlılar kalesinde 4 gol görürken, 2 maçta kalesini gole kapadı.

        9

        2016 -2017 sezonunda 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Beşiktaş, 10 puan topladı ve 11 gol atıp 4 golü kalesinde gördü ve averajını 7 yaptı.

        13

        2018-2019 sezonuna ise geçen sezonlara göre oldukça kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş 2 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 7 puanda kaldı ve sıralamada da 7'nci olarak önceki 3 sezona göre alt sıralarda yer aldı.

        14

        Rakip fileleri 8 golle havalandıran ve kalesini hiçbir maçta gole kapatamayan Şenol Güneş'in öğrencileri 4 maçta 6 gol yiyerek 2 averaj ile diğer sezonların gerisinde kaldı.

        #video#534724

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ