Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Serdar Ortaç konseri ne zaman, saat kaçta? Serdar Ortaç konseri nerede, ücretsiz mi? 29 Ekim konserleri:
        1

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet tarihimiz için çok büyük bir öneme sahip olan bu günde yürüyüşler, konserler, spor etkinlikleri düzenlenecek. Bu etkinliklerin yanı sıra sevilen sanatçıların sahne alacağı konserler organize edildi. Pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç da Bahçelievler Belediyesi organizasyonunda konser verecek. 29 Ekim'de Bahçelievler'de Serdar Ortaç konserine ilgi oldukça fazla. Konsere katılmak isteyenler "Serdar Ortaç konseri ne zaman, saat kaçta? Serdar Ortaç konseri nerede, ücretsiz mi?" sorularını sormaya başladı.

        2

        SERDAR ORTAÇ KONSERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Son zamanların en popüler şarkıcılarından olan Serdar Ortaç 29 Ekim'de hayranlarıyla buluşacak. Bahçelievler'de on binlerce kişiye dev bir konser verecek olan Serdar Ortaç sevenlerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Serdar Ortaç Bahçelievler konseri saat 20.00'de başlayacak. Konserin yaklaşık olarak 1.5 saat sürmesi bekleniyor.

        3

        SERDAR ORTAÇ KONSERİ NEREDE?

        Bahçelievler Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Serdar Ortaç sahne alacak. Konser 29 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Milli Egemenlik Parkı'nda yapılacak.