Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya, 'Cem Yılmaz' sorularını, "Yorgunum" diyerek geçiştirdi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Serenay Sarıkaya, rol aldığı 'Alice Müzikali' gösterisinin çıkışında Etiler'de görüntülendi. Trafikte otomobiliyle seyir halindeyken objektiflere yansıyan Sarıkaya, basın mensuplarıyla sohbet etti.

        2

        "YORGUNUM"

        Serenay Sarıkaya, muhabirlerin, "Eski sevgiliniz Cem Yılmaz ile oyundan sonra bir mekanda eğlendiniz, yakınlaşmanız oldu. Yeniden bir aşk olur mu?" sorusuna, "Oyundan geldim, yorgunum. Görüşürüz" şeklinde yanıt verdi.

        3

        O SORUYA YANIT YOK

        Ünlü oyuncu, gazetecilerin, "Cem Bey'in hayatında bir kişi vardı. Size de, 'Canım', 'Hayatım' dedi" sözlerini ise yanıtsız bıraktı. Sarıkaya, ardından hızla evinin yolunu tuttu.

        4

        "KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

        Öte yandan 2020'de aşk yaşadığı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya hakkındaki soruları yanıtsız bırakan Cem Yılmaz da, "O konular hakkında konuşmak istemiyorum. İş konuşalım" demişti.

        5

        "ÜZERİMDE AŞK YOK!"

        Cem Yılmaz, "Aşk hayatınızda kimse var mı?" sorusuna ise, "Bakayım... Üzerimde şu an aşk yok" yanıtını vererek, kahkaha atmıştı.

        6

        BİRLİKTELİK UZUN SÜRMEMİŞTİ

        Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, 2020'de birlikte Atina'da görüntülenmişti. Fotoğraflarla belgelenen sürpriz aşk yılın en çok konuşulan birlikteliği olmuştu.

        Ancak çiftin aşkı uzun sürmemişti. Karantina sürecini de birlikte geçiren Yılmaz ve Sarıkaya, ayrılık kararı almıştı.

        7

        "EVET, AYRILDIK"

        Serenay Sarıkaya - Cem Yılmaz aşkının bitişi, ünlü komedyenin, "Ayrıldınız mı?" sorusuna verdiği, "Evet" cevabıyla ortaya çıkmıştı.

        8

        Ancak kısa bir süre sonra Serenay Sarıkaya'dan şaşırtıcı bir hamle gelmişti. Cem Yılmaz ile Zafer Algöz, bir davette Nejat Alp’in, "Sen Miydin Sevgilimi Çalan" şarkısını söylemişti.

        Cem Yılmaz, düeti, "Her pazartesi evde sahneye çıkarız. Evde ne var? Bu yok” notuyla paylaşmıştı. Oyuncu, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın paylaşımını beğenmişti. Sarıkaya'nın bu hareketi, "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

        9

        GERİ ADIM ATTI

        Cem Yılmaz, yılbaşı gecesi de Serenay Sarıkaya’yı Instagram hesabından takip etmeyi bırakmıştı. Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın bu hamlesine rağmen eski sevgilisini takip ediyordu. Ünlü komedyen, ayrıca bir süre Sarıkaya ile yer aldığı fotoğrafı da silmemişti. Basına yansıyan haberlerin ardından ünlü komedyen, Sarıkaya'yı yeniden takibe almıştı.

        10

        AYRILIK SONRASI EGE TATİLİ

        Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra Serenay Sarıkaya, soluğu Ege'de almıştı. Arkadaşları ve annesi Ümran Hanım ile birlikte uzun süre tatil yapan Sarıkaya, ardından İstanbul'a dönmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ