Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ne yapsak?

        ❦Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, Söz ve Müzik konseriyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde TİM Show Center’da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

        ❦Levent Yüksel Sevgililer Günü’ne Özel Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi’nde olacak.

        ❦Kartal Belediyesi’nin Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı etkinlikler kapsamında Sinem ve Didem Balık kardeşler, saat 19.30’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ‘Aşk ve Nostalji’ adını taşıyan klasik müzik konseri verecek.

        ❦L’assiette, sizi romantik şarkıların başarılı ismi Rafet El Roman’ın canlı performansının eşlik edeceği bir geceye davet ediyor.

        ❦CRR Konser Salonu’nda 20.00’de Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars olacak.

        REKLAM

        ❦Milyon Restoran’da Gülçin Ergül sevgililer için özel bir repertuvar ile sahnede.

        ❦İzoletta, Sevgililer Günü’nde aşk şarkılarıyla Canan Anderson’u ağırlayacak.

        ❦Flört konseri 19.30’da Romantika Garden’da izlenebilecek.

        ❦İlhan Şeşen, Sevgililer Günü’nde en güzel aşk şarkılarını Akasya’da seslendirecek; Sunay Akın’ın da eşsiz öyküleriyle eşlik edeceği gece saat 20.00’de Akasya Meydan’da başlayacak.

        ❦Yeni Türkü, Sevgililer Günü’nde Trump Cadde’de sahne alacak. Akşam saat 19.00’da başlayacak konserde Yeni Türkü, dünden bugüne unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

        ❦Qubbe Gayrettepe’nin konuğu Pınar Günsar olacak.

        ❦Sait Halim Paşa Yalısı’nın Yalı’da Sevgililer Günü etkinliğinde sahne Yeşim Pekiner Quintet’in. Konser saat 20.00’de.

        ❦Salon sahnesinin konuğu Ahmet Ali Arslan olacak.

        ❦Evrencan Gündüz ve Eda Baba ikilisi IF Performance Hall Beşiktaş’ta bir konser verecek. Leman Sam, Sevgililer Günü Özel Konseri ile IF Performance Hall Ataşehir’de.

        ❦Akustik Bişeyler, Sevgililer Günü Özel Konseri ile saat 20.00’de Elite World İstanbul Hotel Jazz Company’de.

        ❦Gökhan Türkmen, akustik performansıyla Mall of İstanbul MOİ Sahne’de huzurlarda olacak.

        ❦Özdemir Erdoğan konseri Kadıköy Halk Eğitim Merkezi sahnesinde.

        ❦Sanat Performance Sahnesi’nin 22.00 itibarıyla konuğu güçlü sesiyle Birsen Tezer olacak.

        ❦Mustafa Ceceli konseri 21.00 itibarıyla Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde

        ❦Jehan Barbur, dinleyicisiyle Moda Kayıkhane’de buluşacak.

        ❦Sena Şener ardından Bülent Ortaçgil konserinin adresi Dorock XL.

        ❦Burcu Tatlıses konseri 22.00’de Caddebostan Hayal Kahvesi’nde.

        ❦Berkay, Sevgililer Günü Özel konseri ile Jolly Joker Beyoğlu’nda olacak.

        ❦Nardis Jazz Club sahnesi Los Amigos De Herman Feat. Gökçe Hilal konserini ağırlayacak.

        ❦Can Kazaz dinleyiciyle BKM Mutfak Uniq’te bir araya gelecek.

        ❦İlyas Yalçıntaş, Sevgililer Günü Konseri 22.00’den sonra Beyrut Performancesahnesinde.

        REKLAM

        ANKARA

        ❦Erol Evgin, Ankara MEB Şura Salonu sahnesinde aşk şarkıları seslendirecek.

        ❦Romantik aşk şarkılarıyla Sıla, Sevgililer Günü’nde Congresium Ankara’da hayranları ile buluşacak.

        ❦Yank & Lara Di Lara, 6:45KK Ankara sahnesinde.

        ❦TNK konseri 22.00’de IF Performance Hall Ankara’da.

        ❦Soprano Demet Gürhan ve piyanist Ceren Topuz Uğuz, en güzel aşk şarkılarının özgün düzenlemeleriyle, 20.00’de Ankara Mozarthaus’ta.

        ❦Selami Şahin, aşk şarkılarıyla Ankara Winner İncek’te huzurlarda olacak.

        İZMİR

        ❦İzmir Arena sahnesinin konuğu Derya Uluğ olacak.

        ❦İzmir Ege Perla’nın konuğu müzisyen kimliğiyle Tuna Kiremitçi olacak.

        ❦Mehmet Erdem sevenleriyle İzmir SoldOut Performance Hall’de buluşacak.

        ❦Emre Kınay & Bora Öztoprak ikilisi Sezen Aksu Şarkıları konseriyle İzmir Ooze Venue’de olacak.

        ESKİŞEHİR

        ❦%100 Akustik kapsamında gerçekleşecek Can Gox & Yalnızlar Partisi, Fakülte Eskişehir’de...

        REKLAM

        ANTALYA

        ❦Kalben konseri 22.00’den sonra Hypnos Hall’de...

        ❦Gaye Su Akyol konseri Antalya Holly Stone Performance Hall sahnesinde...

        ❦Linet, hayranlarıyla Jolly Joker Antalya’da buluşacak.

        EDİRNE

        ❦Cem Adrian konseri 22.00’de Hayal Kahvesi Edirne sahnesinde.

        BURSA

        ❦Ziynet Sali Sevgililer Günü Özel konserinin adresi Bursa Jolly Joker.

        ADANA

        ❦Hakan Altun Sevgililer Günü Konseri 21.00 itibarıyla Adana Sheraton Grand Adana Otel sahnesinde.

        SAHNE/PERFORMANS

        Müzeyyen Senar’ın iz bırakan şarkıları Şevval Sam’ın yorumuyla Müzeyyen Müzikali ile sahneye taşınıyor. 84 yıllık sanat hayatına pek çok unutulmaz eser sığdıran değerli sanatçının hayatından önemli kesitlerin müzikle harmanlandığı gösteri 16 Şubat’ta Uniq Hall’de sahnelenecek.

        Geçen sezon ‘Joko’nun Doğum Günü’ oyunuyla 13 dalda ödül alan Yolcu Tiyatro’nun yeni oyunu Kürklü Venüs, 12 Şubat Pazartesi 20.30’da Artı Sahne Mecidiyeköy’de gala yapacak. Kışkırtıcı, komik, yüksek gerilimli üslubuyla Kürklü Venüs, aşkın ve tutkunun bir tür modern köleliğe dönüşmesini anlatıyor.

        Hayalet Gemi Sahne Sanatları ekibinin oyunu Aşk, İlaçlar ve Yan Etkileri, 14 Şubat Çarşamba akşamı 21.00’de Tamirane’de sahnelenecek. Bar Tiyatrosu konseptiyle sahnede olacak oyunda, “İnsanları âşık olmaktan koruyacak bir aşk aşısı mı yoksa insanları âşık edecek bir aşk iksiri mi dünyadaki tüm problemleri çözer?” sorusu kurcalanıyor.

        Anadolu’nun binlerce yıllık kültürel tarihini, her yöreden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini harmanlayarak yansıtan Anadolu Ateşi, bugün 21.00’de yarın ise 19.00’da Ankara Congresium’da görsel bir şölen yaşatacak.

        Tarihi ve merkezi konumuyla İstanbul’un en etkileyici mekânlarından biri olan CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’un terasında yer alan Izaka Restaurant, Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz bir gece hazırlamış. Benzersiz lezzetler ve Boğaz manzarasının buluşma noktası olan mekânda geceye DJ kabininde Mehmet Teoman eşlik edecek.

        ❦ Hilton İstanbul Bosphorus, yılın en romantik gününü, Boğaz manzarası eşliğinde muhteşem bir akşam yemeğiyle geçirmek isteyen sevgilileri bekliyor: Lalezar Meyhane ve Bosphorus Terrace’ta hazırladığı programlarıyla aşkını tazelemek isteyen çiftlere çok özel bir gece vaat ediyor.

        REKLAM

        ❦ Hilton İstanbul Bomonti’de panoramik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34’ün lezzetiyle ün yapmış sushi’lerini canlı müzik eşliğinde deneyimleyebilir ya da The Globe’daki ‘Eat, Pray, Love’ konsept mönüsünün keyfini çıkarabilirsiniz.

        ❦ 14 Şubat’ta özel bir mönü servis edecek Four Seasons Hotel Bosphorus Aqua Restoran Boğaz manzarasıyla da romantizmi üst seviyelerde yaşatacak. Tarihi Yarımada’nın büyüleyici atmosferinde konumlanan Four Seasons Hotel Sultanahmet de Sevgililer Günü programıyla unutulmaz anlar vaat ediyor.

        ❦ Grand Hyatt İstanbul’daki 34 Restoran, usta şeflerinin Akdeniz ve Türk mutfağını temel alarak hazırladığı lezzetli alternatiflerin yer aldığı mönüleriyle Sevgililer Günü yemeğini şölene dönüştürmeye hazırlanıyor.

        ❦ Raffles İstanbul’da şubat ayında farklı etkinliklerle kendini hissettiriyor. Raffles Patisserie lezzetleri bize aşkı hatırlatırken Rocca Brasserie gurme mutfağının en özel örnekleriyle hazırlanan 5 aşamalı mönüsü tam da aşkı tarif eden ambiyansı ve tatlarıyla 14 Şubat akşamı misafirlerini ağırlayacak.

        REKLAM

        ❦ Huqqabaz, aşkla bakanlar için romantik bir mönü sunuyor...

        ❦ Anadolu yakasında 15 yıldır kalite ve lezzetinden ödün vermeyen, ünlü gurmelerin kare ası Küçükyalı Foça Balık’ta özel mönüsüyle, aşk şarkıları eşliğinde romantik dakikalar misafirleri bekliyor.

        ❦ Şehrin popüler mekânlarından Lacivert, Sevgililer Günü için çok özel bir mönü hazırladı. Gece boyunca performans sergileyecek caz triosu da bu özel güne ayrı bir renk katacak.

        ❦ Viyana Cafe kültürünü 27 yıldır İstanbul Nişantaşı’nda yaşatan Cafe Wien, Sevgililer Günü’nde Avusturya mutfağına özgü lezzetlerle klasik bir gece sunuyor.

        ❦ Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul Boğazı’na hâkim manzarası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, Sevgililer Günü’nde Summit Bar&Terrace’ta ‘Love at First Bite’ mönüsü sunacak.

        REKLAM

        ❦ ‘Yerel güzeldir, sunum özeldir’ mottosuyla, Anadolu’nun zengin malzeme çeşidini ve geleneksel pişirme tekniklerini, evrensel mutfak anlayışı ile misafirlerine sunan Delimonti Sevgililer Günü’nde misafirlerini, özel olarak hazırlanan mönüsü ve sıcak atmosferiyle karşılayacak.

        ❦ Gündüzleri ‘Yeni nesil Türk mutfağı’ konseptiyle hizmet veren, akşamları lezzetli mezeleri, şık sunumlarıyla unutulmaz dost sohbetlerine mekân olan Dudak Payı, Sevgililer Günü’nde canlı müzik eşliğinde aşk dolu bir program sunuyor.

        ❦ Feriye Palace, Boğaz’ın tılsımlı atmosferi eşliğinde Sevgililer Günü’nü özel bir mönüyle kutlayacak. Geceye aşkla dolu şarkılar eşlik edecek.

        ❦ Güney Amerika mutfağını yorumladığı mönüsüyle Fenix, bu özel günde unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

        ❦ Fransız Rivierası’nın tatlarını ve atmosferini özgün bir sentezle birleştiren La Petite Maison, Akdeniz mutfağının imza lezzetleriyle Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

        ❦ Karaköy’ün en yenisi Mahkeme Lokantası, Sevgililer Günü’nde sizi aşka mahkûm edeceğini öylüyor! Cenevizlilerden miras tarihi binası, farklı dekorasyonu ve lezzetleriyle yüzyıllar öncesine götürecek mekân keşfe değer...

        REKLAM

        ❦ Martinez İstanbul, çiftlere çok özel bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Gecede kemanıyla, duruşuyla ve sesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakan Seçil Akmirza sahne alacak.

        ❦ Brasserie anlayışını kendine has bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome; 14 Şubat akşamını Bomontiada’nın renkli atmosferinde geçirecek misafirlerini 2 kişilik Sevgililer Günü mönüsüyle karşılıyor.

        ❦ Mövenpick Hotel Istanbul, canlı müziğin sihirli ezgileri ve aşk aromalı lezzetlerle bezenmiş muhteşem bir akşam yemeğinde İtalyan usulü romantizm yaşatacak. Skyline Club Lounge’da düzenlenecek olan yemeğe Ayşen Zülfikar’ın seslendireceği İtalyan aryaları eşlik edecek.

        ❦ İtalyan şef Matteo Bertuletti önderliğindeki Italian Gastropub restoranıyla da ilgi gören Nabu Karaköy, misafirlerinin kalbine dokunan bir mönü sunuyor.

        ❦ Sushi sevenlerin damak zevkine layık, şehrin favorisi haline gelen Sushimoto bu özel günde unutulmaz bir ziyafet öneriyor.

        ❦ Swissôtel The Bosphorus, bu özel günde Café Swiss’te saksofonist Ezgi Daloğlu’nun canlı müziği eşliğinde açık büfe lezzetler sunuyor. Gabbro’da akşam yemeği ise şık atmosferiyle baş döndürecek; yemeğe İpek Dinç Yüce’nin ‘Swingland’ temalı müzik performansı eşlik edecek. Diğer bir seçenekse Chalet’nin sıcak atmosferinde romantik Sevgililer Günü yemeği...

        ❦ Sevilen konsepti ve ayrıcalıklı lezzetleriyle ilgi gören The Galliard Brasserie, Sevgililer Günü mönüsüyle 14 Şubat’ı taçlandırıyor.

        ❦ Tarihi Bira Fabrikası’nın mirasını yeni bir döneme başarıyla taşıyan The Populist, özel mönüsü ve craft lezzetleriyle keyifli saatler yaşamak isteyen tüm çiftleri bekliyor.

        ❦ Watergarden İstanbul’un birbirinden çeşitli lezzetlerin yer aldığı restoranlarında sevdiğinizle birlikte yiyeceğiniz romantik akşam yemeğine saat 19.30’da şov havuzunda gerçekleşecek Tango Gösterisi eşlik edecek.

        ❦ Arnavutköy’de Boğaz manzarasına karşı, romantik ortamı ve geceye özel mönüsüyle Whisper’da gece, şık bir akşam yemeğiyle başlıyor, aşk şarkılarından oluşan canlı müzik performansıyla gece ısınırken eğlence yemek sonrasında DJ Gökhan Karabıyık ile sabaha kadar sürüyor.

        ❦ Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında bulunan Ouzo Roof Restaurant, geceye özel hazırladığı aşk mönüsü ve canlı müzik programıyla âşıkları Kalamış Koyu’nda bekliyor.

        VİZYON

        İyi Günler

        Bir mafyababasınınşoförü XiaoZhang,nişanlısınınameliyatmasraflarınıkarşılamak içinpatronundanpara çalar.Kasabadaherkes paranınpeşine düşer.

        Puloi: AslaYalnızUçmayacaksın

        Sürüsündekidiğer kuşlarve ailesiylebirlikte, çokküçük olduğuiçin Güney’dekisıcak topraklaragöç etmesineizin verilmeyenküçük Puloi,kutuplarda tekbaşına kalır.Yeni arkadaşlaredinerekcoğrafyanınzorluklarınagöğüs gerecekolan Puloitürlü macerayaşayacaktır.

        SERGİ

        Borusan Contemporary’de açılan ABD’li ünlü çağdaş sanatçı Diana Thater’ın Diana Thater: Kaçak Dünya ve Oktay Rifat’tan aldığı ilhamla izleyiciye yeni medya sanatının Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’nda yer alan çarpıcı örneklerini sunan Ağaç, Gölge, Deniz, Ay sergileri 18 Şubat Pazar günü, son ziyaretçilerini ağırlayacak. Diana Thater: Kaçak Dünya sergisi beş adet video temelli enstalasyondan oluşuyor. Diana Thater sergideki eserleriyle soyu tükenmekte olan canlıların yaşamını tehdit eden kaçak avcılığa çağdaş sanat penceresinden bakıyor. Ağaç, Gölge, Deniz, Ay’da ise, izleyiciye yeni medya sanatının Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’nda yer alan çarpıcı örnekleri sunuluyor.

        Tigran Matulian’ın Türkiye’de açacağı ilk kişisel sergisi Yazılmamış Hikâyeler, 21 Şubat itibarıyla Yunanistan Konsolosluğu Sismanoglio Megaro binasında görülebilecek.

        BAŞKA NE VAR?

        Heyecanla beklenen !f İstanbul geldi çattı! Bu sene ‘Hayat Var’ diyerek yola çıkan 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde 36 ülkeden 120 yönetmenin 111 filmi yer alıyor. 15 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak festival 1-4 Mart tarihlerinde de Ankara ve İzmir’e uğrayacak. Galalardan Karanlık ve Köşeli’ye, Türkiye’den Kısalar’dan Sanat Hayat İçindir’e, Aşk ve Başka Bi’ Dünya’dan Gökkuşağı’na ilgi çekici bölümler altında gösterilecek filmlerden seçim yapmak zor olacak.

        Şubat ayını Macar ve dünya sinemasının önemli yönetmenlerinden Zoltan Fabri’nin filmlerine ayıran Akbank Sanat, 15 Şubat’ta 19.00’da Pal Sokağı Çocukları gösterimine ev sahipliği yapacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ