Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şevval Sam: Koronavirüse yakalanıp, atlatmışım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Eda Ece ve rol arkadaşı Şevval Sam, önceki gün Levent'te objektiflere yansıdı. Dizinin yapım firmasından çıkan ikili, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti.

        Geçtiğimiz günlerde rol aldıkları dizinin setinde birçok oyuncunun koronavirüse yakalanması ile ilgili konuşan Sam, "Set güzel gidiyor, maşallah. Kovid-19 vakalarımız da bitti" dedi.

        2

        "BENİM ÇOK ATEŞİM OLDU"

        Koronavirüs salgınını atlatan Eda Ece, "Benim çok ateşim oldu. Hastaneye yatıp, solunum kaybedecek kadar şey olmadı. O yüzden çok ağır geçirmedim ama çok öksürük ve ateşle boğuştum" ifadelerini kullandı.

        "İNSAN KORKUYOR"

        Annesi ve babasının iki yıldır evden çıkmadığını söyleyen Ece, "Korkuyor tabii insan. 'Genciz, atlarız' falan diye ama annem ve babamı iki yıldır evden çıkarmıyoruz. Aşılarını da oldular, iyiler" şeklinde konuştu.

        3

        O DA KORONAVİRÜSÜ ATLATMIŞ

        Ünlü oyuncunun bu sözlerinin ardından Sam da koronavirüsü atlattığını ifade etti.

        Konuyla ilgili konuşan Şevval Sam, "Ben de Kovid-19'a yakalanmışım ve atlatmışım. Farkında değilim. Allah'tan kimseye bulaştırmamışım. Eda'dan 1 ay önce ben geçirmişim. Sürekli test yaptırıyoruz. Antikorum yüksek çıktı. Bende varmış, ben farkında değilmişim" açıklamasını yaptı.

        4

        TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

        Son dönemin popüler oyuncularından Eda Ece'nin koronavirüs testi geçtiğimiz aylarda pozitif çıkmıştı. Evde kendini karantinaya alan Ece'nin süreci ağır geçirdiği öne sürülmüştü.

        5

        "LÜTFEN KENDİNİZE DİKKAT EDİN"

        30 yaşındaki ünlü oyuncu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi veren Eda Ece, şunları söylemişti:

        Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de Covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim.

        Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı. (The First Wives Club) O kadar çok seviyorum ve gülüyorum ki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey. Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum.

        6

        DAHA ÖNCE DE TEST YAPTIRMIŞTI

        Ece, geçtiğimiz yıl ekim ayında da koronavirüs testi yaptırmıştı. Sosyal medya hesabından sonucu hayranlarıyla paylaşan oyuncu, "Hastayım ama korona değilim. Setteyim. Halim yok" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ